Jimmy Jib

HİÇ kimse merak etmesin Fenerbahçe-Galatasaray maçına kadar bu iki takım puan kaybetmezler.

Haberin Devamı

Bu cümleyi 2 hafta evvel söylemiştim. Çünkü görüntü o ki hiç kimse bu yarış hemen bitsin istemiyor. Peki bu yorumu neden yapıyorum derseniz. Size çok kısa ve net olarak şunu söyleyebilirim: Dün akşam Alper’in attığı gol pozisyonunun Türkiye göremedi. Gördü de flu gördü! Ama o kalenin arkasında ‘Jimmy Jib’ denen alet var. Aleti oraya yönelttiğin zaman adamın karaciğerini, ince bağırsağını dalağını hepsini görürsün. Ama bunu bize göstermediler. O zaman aklıma şu geliyor. Demek ki bu gol. O zaman ben neyin yorumunu yapacağım, ne anlatacağım?
90 dakika Eskişehirspor oynadı F.Bahçe seyretti. Gol kaçıran Eskişehir’di. Topa daha fazla hakim olan Eskişehir’di. Oyuna hakim olan Eskişehir’di. Ama karşısında Fenerbahçe vardı ve F.Bahçe’nin kazanması gerekirdi. Kazandı da... Şu sarı kartı, bu kırmızı kartı konuşmanın artık bir anlamı kalmadı bence. F.Bahçe-G.Saray maçına bakacağız veya inanılmaz şeyler olursa ondan evvelki haftalarda o zaman ‘Vay anasını sayın seyirciler’ diyeceğiz.

Haberin Devamı

Büyükler’e çerezler

Sarı lacivertliler, Lazio maçında ne var ne yok tüketmişler. Dün gece bu bariz gözüktü. F.Bahçe ve Aykut Kocaman son haftalarda hep düşeş atıyor, inşallah sonuna kadar atarlar. Özellikle Avrupa’da buna ihtiyacımız var. Türkiye’deki diğer takımlar derseniz yani küçük takımlar onlar Büyükler’e çerezler.
Hakem için ne yazacağız derseniz fazla uzatmaya gerek yok. Ceza yayının üzerinden kazanılmış bir serbest vuruşta barajı penaltı noktasına kadar çekemeyen ve buna itiraz eden rakip futbolcuya sarı kart gösteren bir hakem eğer FIFA kokartı takıyorsa Türkiye’de; vah benim ülkemin haline. Sakın ceza alanı üzerindeki toptan adım adım gidip 9.15’i bulmaya çalışma yemezler, zaten penaltı noktasından merkezi 9.15 bir çember çizersen ceza alanı yayını bulursun değil mi Bülent Yıldırım.

Yazarın Tüm Yazıları