Tuhaf şeyler

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın, etrafı gereken yükseklikte çevrilmemiş bir Cihangir kaldırımından dört metrelik boşluğa düşüp ölen Levent Öztürk’ün ardından “aşırı alkollüymüş” yorumu yapması...

Haberin Devamı

Bu tespitin hemen üzerine de gereken düzenlemeyi jet hızıyla yapıp kaldırım çevresindeki korkuluğun yüksekliğini 50 santimden 1 metreye yükseltivermesi...
Keşke en baştan “özür dileriz, böyle bir olay yaşanmadan önlem almalıydık” deseydi.
Galiba özürler, öz eleştiriler hep bir uzak fantezi olacak bu ülkede.
- Acun Ilıcalı’nın kıl olduğu O Ses Türkiye yarışmacısını stüdyodan kovması...
Evet tuhaf, çünkü yarışmacının tavırlarında hiç de rahatsız olunacak bir durum yoktu.
Aksine küçük bir Hülya Avşar vardı karşımızda.
Stüdyodaki seyirciye diklenip “Beni tanımadan neden alkışlıyorsunuz?” demesi de, “Jüriden kaç kişi dönecek diye bahis oynamıştık” diye çat çat her şeyi söylemesi de tam Avşar özgüvenini/tatlı şımarıklığını temsil ediyordu.
Acun neden bu kadar rahatsız oldu ki?
- Doğa insanı Tarkan’ın en yakınlarından birinin residence insanı Ali Ağaoğlu olması...
En son JLO konseri vesilesiyle bir araya gelen ikili, Maslak projesi üzerine konuşuyorlar mıdır?
Doğa Derneği’yle beraber gönüllü çalışmalara imza atan Tarkan, Ağaoğlu’ndan “tek bir ağaç kesmeyin” sözünü alıyor mudur?

Haberin Devamı

İstanbullu JLO ve Casper’ın maceraları

Jennifer Lopez’e İstanbul’daki bir residence projesinden ev verildi ya da indirimden faydalanıp satın aldı; artık hangisine inanırsanız, öyle bir şeyler oldu işte.
Peki JLO ve sevgilisi Casper’ın İstanbul’daki hayatlarını hayal etsek acaba nasıl bir şey olurdu?
- Casper kısa zamanda Tan Sağtürk gibi bir dans okulu açar, sonra da bir dans yarışmasına jüri üyesi olurdu. Huysuz Virjin’in esprilerine maruz kalır, sonra büyük olasılık JLO’dan ayrılıp sosyetenin genç simalarından biriyle çıkmaya başlardı.
- Jennifer ise önce “Bizde tuz kalmamış JLO abla, sizde var mı?” diyen komşuların dünyasına girer, bir süre altın günleri filan düzenlerdi.
Baktı ki böyle olmayacak, belediyenin kendisi için özel açtırdığı Bronx Sokağı’na bir mekan, bir mağaza açar ve şehrin içindeki binlerce taksi durağının da sahibi olurdu.
Ayrıca Lopez, Gülben Ergen’le düet fikrine de sıcak bakar, ikilinin çoluk çocuk hep beraber kaynaşması ise en çok Seren Serenyum’u çıldırtırdı.
Mesela yani...

Haberin Devamı

Meral Okay’ın vasiyeti

Bu akşam kaçırmamanız gereken bir gece var.
Meral Okay’ın vasiyetinin en yakın dostları tarafından yerine getirileceği, Maslak’taki TİM Show Center’da yapılacak “Meral Okay Matematik Köyü’nde doğuyor” gecesi...
Tüm geliri Ali Nesin tarafından kurulan Matematik Köyü’ne aktarılacak gecenin konuşmacıları arasında Gül Oğuz, Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Hande Ataizi de bulunuyor.
Okay’ın en yakın dostu Sezen Aksu’nun konser vereceği gecede unutulmaz anların yaşanacağına şüphe yok.

Yazarın Tüm Yazıları