Seneye evleniyor

Eski bakan Kemal Derviş ile Neslihan Taki’nin oğlu Erol Derviş, bir buçuk yıldır birlikte olduğu turizmci sevgilisi Işıl Külte ile ağustos ayında nişanlandı.

Haberin Devamı

Büyükada’daki Aya Yorgi’de Işıl Külte’ye evlenme teklif eden Derviş, önümüzdeki yaz da evleneceğini söyledi. Erol Derviş, 2002’de İstanbul sosyetesinin en güzel kızlarından Yasemin Kozanoğlu ile nişanlanmıştı. Ancak daha nişanın üzerinden saatler geçmeden Kozanoğlu’nun nişanı attığını açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü. Nişanın ertesi günü de Kozanoğlu’nun bir başka adamla, Derya Danacı’yla Marmaris’e tatile gitmesi o dönem gazete manşetlerinden inmemişti. Kozanoğlu, bu hafta sonu kaçamağının ardından nişanlısı Erol Derviş’ten ayrıldığını açıklamıştı.

Hat sanatı

Düzenledikleri müzayede ve sergilerle adından söz ettiren Maçka’daki Bali Art Gallery’nin sahibi Serkan ve Hakan Bali kardeşler hat eserlerini bir sergide buluşturdu. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun yanı sıra iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla açılan sergide çağdaş hat sanatçılarının Allah’ın 99 ismini içeren hat eserleri sergilendi. Sergi, 22 Ekim’e kadar gezilebilir.

Haberin Devamı

3’te 3 yaptı

2001’de Bülent Helvacı ile evlenen ve Alp adlı erkek çocuğunu dünyaya getiren Zeynep Tokuş, ikinci evliliğini Alp Nuhoğlu ile yapmıştı. Bu evlilikten de Ali ismini verdiği bir oğlu olan Tokuş, 2011 yazında da Erdem Yılmaztürk’le üçüncü kez nikâh masasına oturmuştu. Tokuş, önceki gün Kanyon’da görüntülendi. 6 aylık hamile olan Tokuş, eşiyle birlikte Gina’da öğle yemeği yedi.

Namaz kılıyor Kuran okuyor

Ivana Sert, önceki gün oğlu Ateş’le Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi. Sert, gazetecilerin “Müslüman oldunuz mu” sorusunu “Tam olarak olmadım. Sadece namaz kılıyor, Kuran okuyorum.” diye yanıtladı.

Sarayda düğün Paris’te balayı

Develi restoranlarının sahibi Ali-Sevil Develi’nin oğulları Nuri Develi, 5 yıl önce tanışıp aşık olduğu Tuğba Savaş’la Çırağan Sarayı’nda evlendi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı nikahta, damadın şahitliğini eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, gelinin şahitliğini ise Gaziantep Ak Parti Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzel üstlendi. A46 Organizasyon tarafından gerçekleştirilen düğün, İngiltere’den getirtilen Lauren Magic adlı sihirbaz ve ENBE Orkestrası’nın müzikleriyle renklendi. Çift, balayı için aşıklar şehri Paris’e gitti.

Haberin Devamı

Lilu’da atıştırdılar

Eski Başbakan’lardan Tansu Çiller’in çocukları Mert ve Berk Çiller kardeşler ile Uğur Karabayır’ın sahibi olduğu, geçtiğimiz ay hizmete giren Lilu kısa zamanda ünlü isimlerin buluşma adresi oldu. Turizmci Mehmet Kunt’un eşi Arzu Kunt da geçtiğimiz günlerde Lilu’da dostlarına davet verdi.

SPOR POZU

Bora Kozanoğlu ile geçtiğimiz ay sürpriz bir şekilde ayrılan Eda Taşpınar, önceki gün Bebek’te koşu yaparken görüntülendi. Son olarak Pera Pırlanta için hazırladığı mücevher koleksiyonu ile adından söz ettiren Taşpınar, bir yandan koşarken bir yandan da el sallayarak poz verdi.

 
Eğlencenin yeni adresi Gurmetheatre


Cafe De Paris Restaurantların sahibi Abdullah Özmelek, Suadiye Otel’in içinde açacağı Gurmetheatre ile Anadolu yakasının eğlence anlayışını değiştirecek. Paris’ten gelen Madame Margot’un hazırladığı Broadway şovları ve özel yemekler eşliğinde lezzet ve eğlence cuma günü başlıyor.


 

Yazarın Tüm Yazıları