Simao'nun tatile ihtiyacı var

TÜRKİYE'yi UEFA Kupasında temsil eden Beşiktaş dün Ukrayna'nın güçlü ekiplerinden D.Kiew'e son saniyede yediği kafa golü ile 1-0 mağlup olarak umutlarını İstanbul'da yapacağı iki maça bıraktı.

Haberin Devamı

Süper Ligde Kayserispor'a evinde yenilerek moral çöküntüsü içine giren BeÅŸiktaÅŸ Lobanovski Stadında eksik kadrosuna raÄŸmen baÅŸarı ile mücadele etti. Kaleci Cenk'in kurtarışları Egemen'in mücadelesi ön plana çıkarken D.Kiew emektar golcüsü Shavchenko ile skor aradı.     Â

UÇ SAVUNMA OYUNCUSU

Üç savunma ağırlıklı orta sahada dirençli bir görüntü sergileyen siyah beyazlı ekipte Ernst ve Necip'in katkıları dikkat çekti. Carvalhal, Stoke City maçından kadroda sadece Rüştü ve Fernandez'in yerine Cenk ve Ernst'i oynatma düşüncesi sahaya olumlu yansıdı.

SÄ°MAO'NUN TATÄ°LE Ä°HTÄ°YACI VAR

Önde Quaresma, Guti, Simao gibi üçlüyü taşıyamayan Beşiktaş Quaresma, Simao ikilisini nasıl tayıyor o tartışılır. Guti gibi Simao'nun da hemde uzun bir tatile ihtiyacı var. Simao'nun yerine alt yapıdan Mertcan yada Muhammed oynatılsa gelecek kuşakların önünü açacağı umudundayım.

Haberin Devamı

MUSTAFA PEKTEMEK ÅžART

Edu'ya gelince..Almeida yokzsa kesinlikle Mustafa Pektemek oynatılmalı. Almeida varsa yinede Pektemek oynatılmalı. Hilbert'ten Anakent Belediye Başkanı işgaliye vergisi almalı. Boş yere para kazanıp karşılığını vermediği için!

DİREKTEN DÖNDÜ

İlk yarıda başabaş mücadelede 22'nci dakikadaki pozisyon akıllarda kaldı. Beşiktaş sol kanadında yaşanan kaosu değerlendiren Yarmalenko çalımlarla ceza alanına girdi sol ayağı ile topu kaleye yöneltti. Direğe çarpan top auta çıktı.

İkinci yarıda kaptan Quaresma'nın teknik olarak getirdiği hareketlilik rakip takımı hepecanlandırdı. 60'ncı dakikada Garmas'ın sol kanattan ylaptığı ortayı Egemen ve İsmail izledi Brown yükselerek sert kafa vurdu. Sert gelen top yön değiştirerek boş kale yerine auta yöneldi.

Maçın bitmesine 10 saniye kala kornerden gelen topu Beşiktaş defansı izledi Garmash'ın sert kafa vuruşunda top filelere gitti: 1-0

Yazarın Tüm Yazıları