Nefesimi tuttum bekliyorum...!

Ağlayayım mı, güleyim mi bilemedim, suspus oldum izledim...

Haberin Devamı

Kendimi işgal altındaki bir bir ülkenin çersiz bir evladı gibi hissediyorum. Yazmadım, bekledim...Ama artık dayanamadım.

Daha önce şike yapmak serbestmiydi ?

50 yıllık TFF’nin disiplin hükümlerinde bu konuyla ilgili açık ve net bir madde yok mu ? Da... şimdi herkes hukukçu kesildi ve “yeni yasaya göre” diyerek ahkam kesiyorlar...!

“Astığım astık, dediğim dedik” olmayan, gücü(!) simgelemeyen Kulüp başkanının, taraftarlar tarafından başkan olarak kabul edilmediği bir ülkede, sorgulanacak onca şey varken Fenerbahçe üzerinden ibret-i alem meselesi haline getirilen   bu çamurlu havayı solumayacağım ! nefesimi tuttum bekliyorum, bekleyeceğim...

Bir Kısım Medya

Fenerbahçe futbolu kirletiyormuş öyle mi !? Sözüm ona bütün medya Fenerbahçeliydi ya... işte o bütün medya yargılıyor (!) şimdi... Bakın yazıyor demiyorum, yargılıyor... Bazı kalemler infaz ediyor, bazıları da bekliyor !

Haberin Devamı

Fenerbahçe arması şereflidir, temizdir, saftır ve de kutsaldır beyler! Eğer bazı kişiler hatalıysa, cezasını da onlar çekerler elbet. Fenerbahçe arması değil. Fakaaaaaatttt... Bu iş Vatan Gazetesinin söylediği gibi “bugünü milat kabul edip önümüze bakalım” diyerek olmaz. Yasa çıkana kadar varsa suç işleyenler yırttı yani.. Eeee sen de yasa çıkmadan halletseydin işini. Öyle mi ?

Milliyet gazetesinin önceki gün manşetini görünce gözüme inanamadım; “Şike parası Federasyondan!” Yahu böyle bir şey olabilir mi ? Milliyet bu bilgiyi emniyetten mi aldı bilmiyorum ancak bu manşete göre en büyük suçlu Digitürk olur o zaman... Çünkü kulüplere en büyük paraları bu kurum ödüyor !

Federasyon başkanı ve yöneticisi hakem atamasıyla ilgili konuşmuş ve teknik takibe yakalanmış... Doğru ya ! Futbol Federasuyonuna ne oluyor da üzerlerine vazife olmayan şeyleri konuşuyorlar ! konu aslında Türkiye Esnaflar birliğini ilgilendiriyor !

Yani anlayacağınız ağzı olan konuşuyor. Emniyete, savcılığa ve adalete saygım sonsuz, en doğru kararın çıkacağından kuşkum yok. Fakat kendilerini böyle kurumların yerine koyup, yargılayıp infaz edenlere saygı duymuyorum ! Akbaba gibi etrafta dolaşmaya başlayanları da sevmiyorum! Çiftetelli oynamak için anonsu bekleyenlere de sadece gülüyorum! Aziz Yıldırım’a olan nefretlerini büyük Fenerbahçe camiasına taşıyanlardan nefret ediyorum!

Haberin Devamı

Ve onlara sıradaki şarkıyı gönderiyorum;

1907 MARŞI

1907’de doğdu aşkımız.
Sarı Lacivert renkleri oldu şarkımız.
Sporun her dalında bizim şanımız.
Hiç bitmedi bitmeyecek bizim aşkımız.
Sarı Lacivert rengimiz,
Fenerbahçe herşeyimiz,
Hiçbir şeye değişmeyiz,
Çünkü Fenerbahçe’liyiz...!

 

Yazarın Tüm Yazıları