F.Bahçe’nin, G.Saraylı İletişim Müdürü

F.BAHÇE Spor Kulübü’nde Mehmet Sümer’in yerine yeni iletişim müdürü Orkun Yazgan oldu. Orkun Yazgan, çok donanımlı, İtalyanca, Fransızca ve İngilizce bilen ama daha da önemlisi Galatasaray Lisesi mezunu ve profesyonel olarak müzikle uğraşan bir iletişimci.

Haberin Devamı

Galatasaray taraftarı olan Orkun Yazgan, 2000 yılında İsveç’in başkenti Stockholm’de yapılan Eurovision Şarkı Yarışması’nda “Yorgunum Anla” adlı parçayla Türkiye’yi temsil etmişti.
Şimdi bazılarınız “ne var bunda?” diyor, bazılarınız da “Fenerbahçe’nin iletişim müdürü Galatasaraylı olur mu hiç?” diyorsunuzdur?
Ben ne düşünüyorum biliyor musunuz?
“Gayet iyi olur” diye düşünüyorum.
Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerium çalışanlarının tümünün Fenerbahçe taraftarı olduğunu mu sanıyorsunuz? Emin olun öyle değil.
O halde profesyonel olarak çalışacak bu arkadaşımızın hangi takımın taraftarı olduğu değil, yaptığı iş daha önemlidir bence. Üstelik bir de müzisyen.
Daha ne olsun?
Hayırlı olsun.

Cevapsız sorular mı?

GEÇTİĞİMİZ hafta Sayın Spor Bakanımız’a ve Futbol Federasyonu Başkanımız’a iki soru sormuştum. Ve bu sorularla ilgili herhangi bir cevap da gelmemişti.
Spor Bakanlığı’na;
Sn Bakanım, göreve başladığınızda önünüzde bulduğunuz konulardan birisi de yeni Kulüpler Yasası idi. Acaba yeni yasaya, yöneticiler için mali konularda sorumluluk getirecek bir düzenlemeyi koymayı düşünüyor musunuz?
Böylece kulubünün mali durumunu har vurup harman savurarak bozanlarla, sürekli ekonomisini büyütüp geliştirenlerle ya da en azından bozmayanlarla bir tutmak adaletsiz değil mi?
Sorumsuz yetkililik durumu nereye kadar devam edecek?
Futbol Federasyonu’na;
Sürekli dile getirilen FIFA ve UEFA kriterleri gönlümüze göre kanunun ve ona bağlı ana statünün çıkması ile yerine getirildi mi? Kulüplere borçlanma sınırı getiren, gelirlerinin belirli bir oranına kadar transfer izni veren düzenlemeleri ne zaman uygulamaya sokmayı düşünüyorsunuz?
Sorularını yöneltmiştim.
Önceki gece TFF Başkanı Sayın Mahmut Özgener’le bir yemek yedik ve kendisine “hala cevap yok mu?” diye takıldım.
Bu konuyu Sayın Bakanla da görüştüklerini, Türk futbolu adına çok önemli kararlar aldıklarını ve bunları yakında hayata geçireceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Denizli’yle gitti Denizli’yle dönüyor

KADERE bak; Denizli’de kaybedilen şampiyonluğun baş mimarı olarak gönderilen Sayın Dahi Daum, yine bir Denizli deplasmanıyla Fenerbahçe’deki ilk resmi maçına çıkacak.
Kendisine ulaşabilsem, hemen tüm Fenerbahçeliler’de travma yaratan Denizlispor maçının etkisinin geçip geçmediğini ve ilk maçın yine Denizlispor ile oynanacak olmasının kendisini nasıl etkilediğini sorardım.
Ve Fenerbahçe’yi o karşılaşmaya normalin üzerinde ekstra bir şekilde mi hazırlayacağını, tatlı bir intikam besleyip beslemediğini de sorardım.

Yazarın Tüm Yazıları