Yay burcunun diğer burçlarla ilişkileri

YAY VE KOÇ
Yaşamı denemek, maceraları paylaşmak için, Koç ve Yay’dan daha iyi bir ikili olamaz. Sıcaklık, açıklık ve samimiyet bu ilişkide doğal bir şekilde yaşanır. Her iki tarafın da insanlarla kolay ilişki kurabilmesi, çift olarak da sevilmelerini ve aranmalarını sağlar. Ancak zaman zaman cinsel yaşamdaki problemler, Yay’ın fiziksel aşkı çok ciddiye almaması ve zaman harcamak istememesi ilişkinin zedelenmesine yol açabilir.
Her ikisi de Ateş elementinden olan Koç ve Yay, Zodyak’ta doğal bir alışveriş halindedir. Sıcaklık, samimiyet ve dışa dönüklük, bu ilişkinin en belirgin karakteristikleridir. Ancak Yay’ın derinleşmeye ve anlam bulmaya yönelen düşünceleri, kimi zaman Koç’un sıkılmasına neden olabilir.
Bu birliktelikte sosyallik, macera ve değişim önemli yer tutar. ıki burcun da bedensel faaliyetlere düşkünlüğü cinsellikte ortak müşterek konusunda birleşmelerini ve ortak noktanın bulunabilmesini sağlar. Özgürlük ihtiyacında olan bu ikili, aralarında sadakati sorun haline getirmeden çok keyifli anlar yaşayabilir. En büyük problem, dini inançların ya da düşünsel boyutun yaratabileceği engellerden kaynaklanır.
Yarın diğer burçlarla devam edeceğiz...
Yazarın Tüm Yazıları