Yay burcunu 2010’da neler bekliyor?

İŞ, KARİYER VE PARA: İş hayatınızın aileniz tarafından destekleneceği, aile çevreniz kanalıyla iş fırsatları yakalayabileceğiniz, ev alım satımı, mevcut evin tadilatı ya da dekore edilmesi, kiralama veya her tür emlak ya da mal edinim konularında, şanslı alışverişler yapabileceğiniz ve kazançlarınızı artırabileceğiniz bir yıla giriş yapıyorsunuz.

Eğitim ve öğretim konularında da belli şanslar yakalayabileceğiniz bir yıl. Yeni şeyler öğrenmek veya eğitiminize devam etmek isteyebilir, yabancı ortaklı işbirlikleri, eğitim ve yurtdışı kaynaklı işler konularında önemli kişilerden destek alabilirsiniz. Aynı zamanda yaratıcılığınız artıyor ve özellikle yaratıcı işlerde çalışan veya sanatsal faaliyetlerle uğraşan Yay’ları güzel bir yıl bekliyor. Sadece 7 Nisan-21 Temmuz arasında son 2,5 yıldır zorlandığınız konular tekrar gündeme gelebilir. (Özellikle burcun son 10 gününde doğanlar için.)

AŞK, İLİŞKİLER VE YARATICILIK GEREKTİREN İŞLER: Genelde olumlu bir yıl olmakla birlikte, bu yıl duygularınızı ve ilişkiden beklentilerinizi anlamakta zorlanabilir, değişken duygu durumları veya partnerinizin farklılaşan hareketleri yüzünden zaman zaman karamsarlığa kapılabilir, ani gelişmeler nedeniyle yeni kişilere ilgi duyabilirsiniz. (Özellikle 28 Mayıs’tan sonra.) Özgürlük ihtiyacı hissedip ilişkinizi de noktalayabilirsiniz. Ancak bu durum, mayıs sonundan itibaren başlayan ve uzun yıllar sürecek olan bir etkidir. “Bu yıl olacak” demiyorum, burcun ilk derecelerinde doğanlar için bu yıl başlayacağını söyleyebilirim sadece.

Seyahatler sırasında ya da tatillerde, yeni kişilerle tanışma veya sizden farklı kültürlerden gelen kişilere aşık olma ihtimaliniz yüksek. Ancak yılın geneline baktığımızda, aşktan çok ev ve aile temalarının ön planda olduğunu gözlemliyoruz. Sosyal anlamda da grup aktivitelerinin ön plana çıktığı, bulunduğunuz sosyal çevre içerisinde yeni görevler üstlenebileceğiniz, arkadaşlarınızla ilişkilerinizin testten geçeceği 2,5 yıllık bir süreçtesiniz.

AİLE İLİŞKİLERİ VE SAĞLIK: Bu yıl Yay burçlarını ev ve aile (aşk da olabilir) ile ilgili konularda şanslar bekliyor. Aile ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir, ihmal ettiğiniz ya da konuşmadığınız aile üyelerinizle ilişkilerinizi düzene sokabilirsiniz. Ailede hastası olanların hastalarının durumları iyiye gidebilir. Ev sahibi olmak, mal mülk edinmek, evi yenilemek, tadilat yapmak ya da satış gerçekleştirmek yılın önemli olayları arasında olabilir.

Yılın ikinci yarısında, çocuklarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir veya çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Aynı dönem, kadın Yay’lar için kadın hastalıkları ile ilgili olumlu gelişmeler anlamına da gelebilir. Bu yıl aynı zamanda, ruhsal anlamda gerginlik hissedebilirsiniz veya kontrol edemediğiniz olaylar, özgürlüğünüzün kısıtlandığı hissine kapılmanıza neden olabilir.
Yazarın Tüm Yazıları