Yat hediye etti

Deniz Berdan, bayramda en güzel hediyeyi eşi Haluk Berdan’dan aldı.

Haluk Bey, eşine 400 bin dolar değerinde bir yat hediye etti. Çocuklarını da yanına alan çift, bayram tatillerini yeni tekneleriyle Göcek koylarını gezerek geçiriyor.

Tatil ve iş bir arada

Mimar Naim Arnas, iş takibi için sık sık Bursa’ya gidip geliyor. Bayram tatilinde eşi Güler Hanım ve kızı Müge Bodrum’daki evlerine gidince, Naim Bey de rotayı ünlü tatil beldesine çevirdi. Naim Arnas, işlerini hafiflettikten sonra yeni aldığı Cadillac cipiyle Bodrum’a gidecek, eşi ve kızıyla hasret giderdikten sonra da yeniden işlerinin başına Bursa’ya dönecekmiş.

Bayramı Antalya’da geçiriyor

Mücevherci Şükran Güzeliş, bayram tatilini eşi ve iki oğluyla birlikte Antalya’da geçiriyor. Tasarladığı bir mücevher, DenizTemiz Derneği’nin (TURMEPA) 19 Şubat 2009’da Four Seasons Otel’de düzenleyeceği baloda açıkartırmayla satılacak olan Şükran Hanım, elde edilecek gelirin kimsesiz çocuklar yararına kullanılması fikrinin çok hoş olduğunu söylüyor.

Alışveriş yorgunu

Nurettin Hasman, bayram tatilini fırsat bilip sevgilisi Eda Taşpınar’la birlikte Paris’e gitti. Duyduğuma göre Eda Hanım Paris’te alışveriş çılgınlığına kapılmış. Taşpınar, sevgilisini otelde bırakıp her sabah erkenden alışverişe çıkıyormuş. Paris’in ünlü alışveriş caddesi Champ Elysees’de gezilmedik dükkán bırakmayan Eda Hanım’ın hava kararınca otele yorgun ve bitkin bir halde dönmesi, Nurettin Bey’i kızdırıyormuş.

Parkta bayram

Tekstilci Rober Baler ve eşi Ethel Hanım, bayramı İstanbul’da geçiriyor. Baler çifti, geçtiğimiz gün oğulları Raif’i de alıp Bebek Parkı’na gitti. Raif Baler parktaki tüm oyuncaklarla oynayıp güneşli havanın tadını çıkarırken, anne ve babası da onun keyfine ortak oldu.

Ayrılık yaradı

Naciye Koçak, eşi Nejat Türkmen’den resmen boşandı. Geçtiğimiz gün arkadaşlarıyla Bebek’teki Kitchenette’de buluşup öğle yemeği yiyen Naciye Hanım, cesur kıyafet seçimi ve fit görüntüsüyle dikkatimi çekti. Boşanmanın ardından fazla kilolarından kurtulan Naciye Koçak, tarzını da değiştirmişti.

Sortie Ankara’da

Nişantaşı’nın gözde barı Sortie, Ankara’da şube açıyor. Sortie’nin sahibi Erol Kaynar, çok güvendiği Ankaralı arkadaşlarının isim hakkını istediklerini, kendisinin de hiç düşünmeden verdiğini söylüyor. Ankara Sortie, kapılarını 9 Ekim gecesi açacak. Erol ve Varol Kaynar, açılış gecesi Ankara’ya birlikte gidecekler.
Yazarın Tüm Yazıları