Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Venüs burç değiştiriyor (2)

19 Ekim gününe kadar Akrep Burcu'nda dolaşacak olan Venüs bu sırada Akrep Burcu'nun niteliklerinin açığa çıkmasına neden olacak.

Gökyüzünün bu konumundan başta Akrep'ler olmak üzere Yengeç'ler, Balık'lar, Başak'lar ve Oğlak'lar olumlu etkilenecekler.

Özellikle aşk hayatınızda ve ilişkilerinizde olumlu ve yumuşak bir tutum içine girebilirsiniz. İstek ve arzularınızı etkileyici ve hoş davranışlarınızla ifade edebilirsiniz.

Üstelik Mars'ın Venüs'e yaptığı olumlu etkisi Yengeç ve Oğlak'ların yükselmesine neden olacak. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik son derece başarılı çalışmalar yapabilir, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Başak ve Balık'lar ise, Mars'ın gerilim yaratan enerjisini Venüs'ün olumlu etkisiyle yumuşatabilir, sabırsız ve tahammülsüz tutumlarını dengelemeyi başarabilirler.

Gökyüzünün bu konumundan sert etki alan Aslan ve Kova'lar ise bu devre içinde ilişkilerinde tedbirli davranmaya özen göstermeliler. Anlayışsız ve karamsar duygular içine girerek, sevdiğinizi yanlış anlayabilirsiniz. Aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmekten kaçınmalısınız.

Son derece duyarlı ve hassas olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Olaylar karşısında göstereceğiniz alıngan ve duygusal yaklaşımınız, çevrenize ve ilişkilerinize de yansıyabilir.

Kritik konumda bulunan Boğa'ların ise, bu devre içinde maddiyata olan düşkünlüğü artabilir. Parasal konulara yönelik ihtiyaçlarınız da fazlalaşabilir. Ayrıca Venüs'ün size akan yoğun enerjisini aşık olmak biçiminde de kullanabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları