Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Astrolojiyi kullanmak

Yıldızların etkisi başladığı zaman, yaşantınız hareketlenmeye başlar. Tabii bu hareket bazen görünür bir biçimde olurken, bazen de tamamen insanın içinde oluşur. Özellikle güçlü etkiler dönemine girdiğiniz zaman, içsel dünyanızda nedenini anlayamadığınız bir karışıklık oluyormuş gibi hissetmeye başlarsınız.

İşte böyle bir hal içine girdiğinizde karmaşık duygular ve düşünceler oluşmaya başlar. Bunun sonucunda insan, ne yapacağını bilemez hale gelir. Bir taraftan heyecan uyandıran istekler duyarken, diğer taraftan endişe ve korkuların sizi sardığını hissedersiniz. Tabii böyle bir hal içinde yıldızların etkisini kullanmazsınız. Sadece güçlü etkilerin sizi bir yerlerden başka yerlere sürüklüyor olduğu duygusuna kapılırsınız.

Halbuki, yıldızların etkisini tanıyor olsanız ve istekleriniz doğrultusunda kullanmayı bilseniz, karmaşık halden derhal uzaklaşıp, bu güçlü enerjileri hayatınızı yönetmek için kullanabilirsiniz. Ama bunu başarabilmek için belli bir disiplin gerekir. Ve insanlar genellikle bu bilgiden habersiz yaşar. Fakat, yine de yıldızların etkisini kullanmayı başarabilirsiniz. Bunun çin kendinizi akışa bırakmanız yeterli olacaktır. Tabii bunu yapabilmeniz için rahat olmayı başarmanız gerekiyor. Bu da söylendiği kadar kolay olmasa bile, biraz gayretle herkesin yapabileceği bir şey. Çünkü, genellikle insan pek rahat olmaz. İçinde bulunduğu koşullara sıkı sıkı tutunur ve bildiği yerde kalmak için kendini zorlar. Halbuki, kendinizi rahat bırakarak gökyüzünden akan enerjiyi kullanabilirsiniz diyorum, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları