Yasemince

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

MERKÜR İKİZLER BURCUNDA

Bugün Merkür Boğa Burcu’ndan çıkıp İkizler Burcu’na giriyor. Biliyorsunuz Merkür, İkizler Burcu’nun idareci gezegeni. Böylece Merkür'ün etkileri son derece güçlü bir biçimde gözlenmeye başlayacak.

Bu demektir ki, bugünden itibaren telekominikasyon alanında oldukça hareketli bir döneme giriliyor. Haberleşme trafiğinin yoğun olacağı bu devre içinde yazılı ve görsel basının başarılı girişimlerde bulunması mümkün.

Reklam, halkla ilişkiler, her türlü organizasyon ve benzeri alanlarda son derece hızlı bir faaliyet içine girilecek ve başarılı çalışmalar yapılacak.

Bu devre arkadaşlıkları, dostlukları pekiştirmek açısından da çok olumlu. Ayrıca, yeni grupların içine girilebilir, yeni arkadaşlıklar kurulabilir. Tabii bol bol gezilebilir. Genel olarak kısa yolculuklar biçiminde fakat, sürekli hareket halinde olunabilir.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar elbette ki, İkizler... Ancak, İkizler Burcu mensuplarının Güneş'i de İkizler'de durduğu için Merkür'ün etkisi biraz zayıf olacak. Çünkü, Güneş'in parıltısı daha kuvvetli olduğu için Merkür'ün parlamasını biraz azaltacak. Bu nedenle İkizler tiplerinin dikkatleri kısmen de olsa zayıflayabilir. Zihinsel açıdan biraz dalgın ve dağınık olursanız endişe etmeyin. Çünkü, bu durum hızla geçecek. Merkür hızlı hareket ettiği için en fazla iki-üç günlük bir dalgınlık hali yaşayabilirsiniz.

Olumlu etkilenen Terazi ve Kovalar, ikinci derecede Koç ve Aslanlar ise, hızlı kararlar alabilir, başarılı sözleşmeler yapabilir, sosyal ve kültürel faaliyetlerle birlikte son derece başarılı organizasyonlar yapabilirler.

Kritik konumdaki Yaylar ve olumsuz etkilenen Başak ve Balıklar'da dikkat eksikliği olabilir fakat, bu da çok önemli bir olaya neden olmayacak. Çünkü, Merkür hızlı geçiyor.



Yazarın Tüm Yazıları