Yasemince

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Ay Yengeç Burcunda

Bugün Ay Yengeç Burcu'nda dolaşıyor. Biliyorsunuz Ay, Yengeç Burcu'nun yöneticisi. Dolayısıyla bugün çok güçlü. ‘‘Şimdi ne olacak?’’ demeyin, hemen harekete geçin. Ve bugünü en iyi biçimde değerlendirmeye çalışın.

Çünkü, Ay sadece duyguları ve bilinçaltını idare etmiyor. Dünyayla ilgili hemen pek çok şeyi de etkiliyor. Yani kısaca madde üzerinde çok etkili.

Boğa Burcu'nda çok güçlü olduğunu biliyorsunuz. Ve Boğa Burcu aynı zamanda finans konularını idare ediyor. Yani para işlerini. Üstelik şu sıralarda Güneş'in Boğa Burcu'da dolaşıyor olduğunu da unutmamalısınız.

Demek ki, Ay'ın böylesine güçlü olduğu bir gün, hem parasal işlerinizi, hem de aşk ilişkilerinizi güçlendirmek üzere çalışmalar yapabilirsiniz.

Özellikle bugün akşama doğru Venüs ile Yengeç Burcu'nda birleşiyor. Böylece duygularınız son derece olumlu ve sevgi dolu olacak. Çevrenize anlayışla bakacaksınız.

İnsan kendini böylesine olumlu ve keyifli hissettiği zaman her türlü işi zaten yolunda gider. Fakat, siz yeni girişimlerde bulunmak için bu fırsatı kaçırmamalısınız. Üstelik Ay henüz büyümeye başladı.

Ay'ın büyüdüğü dönemler, ekinlerin ekilip hasadın yapıldığı dönemler. Bu demektir ki, siz de verimli işler yapabilirsiniz. Özellikle de Yengeç Burcu'ndan olanlar.

Fakat, sadece Yengeçler değil, ayrıca Akrep ve Balıklar için de çok verimli ve olumlu bir gün. İkinci derecede olumlu etkilenen Boğa ve Başaklar için de öyle.

Bugün hem parasal işlerinizi, hem de aşk hayatınızı çok daha farklı boyutlara ulaştırabilir, keyifli çalışmalar ortaya koyabilirsiniz.

Kritik konumda bulunan Oğlaklar tedbirli ve anlayışlı davranırlarsa, bu etkiyi olumlu yönde kullanmayı başarabilirler. Yoksa, olumsuz etkilenen Koç ve Teraziler gibi karamsar duygulara kapılabilirler. Fakat, bunun bir günlük bir etki olduğunu hemen belirtmeliyim, Yasemin'ce...



Yazarın Tüm Yazıları