Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

1999 ve Koçlar

Doğrusu Koçlar'ı anlatmak için bundan iyi bir gün olamazdı. Zira bugün Salı. Yani Mars'ın idare ettiği gün. Ve biliyorsunuz Koçlar'ın idareci gezegeni Mars. Yani bugün sizin uğurlu gününüz.

Genel olarak bu yılın Koçlar için muhteşem olacağı söylenebilir. Sadece 16 Nisan'dan sonra doğanların şu sıralar Satürn etkisiyle biraz sıkıntılı olabilirler. Fakat, onlar da bu sıkıntılarını Mart ayından itibaren tamamen üstlerinden atacaklar.

Burcun ilk on günlük devresinde doğanlar şimdiye kadar ilgilenmedikleri konularla ilgilenmeye başlayabilir, bilinmeyene doğru çekildiklerini hissedebilirler. Aslında sanatla ilgili olanların yaratıcılıkları bu yıl en üst noktaya çıkacak. Tabii güçlü sezgilerin yol göstericiliğinde ellerini attıkları hemen bütün işlerde başarılı olacaklar. Yani bu sene sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Jüpiter, Şubat'ın 14'ünden itibaren burcunuzda dolaşmaya başlıyor. Bolluk, bereket gezegeni Jüpiter'in bir büyüteç gibi ilişkide bulunduğu her şeyi büyüttüğünü de ilave etmeliyim. Ama ne olursa olsun kesinlikle şans verdiğini de belirtmekte yarar var. Tabii bu arada hayatı ve nereden gelip nereye gittiğinizi sorgulayacaksınız. Fakat, bu durum size karamsarlıktan çok iyimserlik verecek. Kısaca cömert, verici ve fırsatlarla dolu bir yıl geçirneceğiniz söylenebilir. Ayrıca evlilik arzularınızın da kabaracağını belirtmekte yarar var. Evli olanlar de çocuk sahibi olmak isteyebilirler. Bol bol seyahat yapabilirler.

Burcun ikinci on günlük devresinde doğanlar Pluton'un güçlü etkilerini en iyi biçimde kullanabilirler. Pluton hem yeraltı zenginliklerini, hem de ölüm ötesini idare ediyor. Bu demektir ki, siz bu yıl servet sahibi olabilirsiniz. Ve ölüm ötesi, bilinmeyen konuları araştırabilirsiniz. Felsefeye adamakıllı dalabilir, toplum içindeki yerinizi iyice belirleyebilirsiniz.

Pluton size hem fizik güç verecek, hem de sahip olduğunuz potansiyeli anlamanıza yardım edecek. Böylece kendi değerinizin farkına varabilir ve inanılmaz bir performans sergileyebilirsiniz. Böylece şimdiye kadar didinip çabaladığınız hedeflere müthiş bir hızla yaklaşacaksınız.

Bu on günlük devrenin ilk beş gününde doğanlar yani Nisan'ın ilk haftası doğanlar ise, Uranüs'ün güçlü etkilerini büyük bir kuvvetle hissedecekler. Sizin için bu yıl sosyal faaliyetlerin zirveye çıkacağı bir yıl olacak. Dahil olacağınız topluluklar ve içine gireceğiniz arkadaş çevreleri sayesinde büyük bir bilgi alanına gireceksiniz. Uranüs, ani ve beklenmedik gelişmelerin içine bırakcak sizi ve hedefleriniz neyse bunlara sürpriz biçimde ulaşmanıza yardımcı olacak. Düşlerinizle karşılaşabilirsiniz.

Burcun son on günlük döneminde doğanlar ise, Jüpiter'in etkileriyle yıl boyu karşılaşacaklar. Ve yıl sonuna doğru ikinci kez Güneş'inizi parlatacak. Jüpiter'in ilk geçişinde belki karşınıza çıkan fırsatları kaçıracaksınız. (Kaçırmayabilirsiniz) Fakat, ikinci geçişinde, fırsatları yakalayabilirsiniz. Aslında ilk baharda (ilk geçiş) harekete geçtiğiniz işlerin sonbaharda meyvelerini toplayabilirsiniz. Bu devre içinde yeni bir şirket kurabilir, evlenebilir veya çocuk sahibi olabilirsiniz. Kısaca Koçlar için bu yıl muhteşem olacak diyorum, Yasemin'ce...



Yazarın Tüm Yazıları