Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

1999 ve Balıklar

Bir süredir ara verdiğim 1999 yılında burçları nelerin beklediğine ilişkin yazı dizisine devam ediyorum. Ve neden, niçinleri bir kenara bırakıp kaldığımız yerden yani Balıklar'la devam ediyorum.

Geçen yıl hayatı sorgulayan Balıklar'ın bu yıl daha dingin olacaklarını söyleyebilirim. Özellikle sorgulamada aşırıya kaçıp kendilerini bunalıma sokan Balık'lar bu yıl çözümlemeye doğru gidecekler.

Tabii bu arada burcun son on günlük devresinde doğanların evlilik arzularının şu sıralarda devam ediyor olduğunu hemen belirtmem gerekiyor. Hatta bu evlilik arzularını gerçekleştirebilir, çocuk sahibi olmaya hazırlananlar ise yılın ilk iki ayı içinde bebeklerini kollarına alabilirler.

Ayrıca şu ara hamile kalıp 2000'de çocuk sahibi olmaya hazırlananlar da olabilir. Bu arada karşılaşacağınız fırsatları göz ardı etmemek gerek. Düşlerinizi gerçekleştirmenizin mümkün olabileceği bir dönemde bulunuyorsunuz.

Mart'ın ikisinde Satürn Boğa burcuna giriyor. Böylece özellikle Şubat doğumlu Balıklar geçen yıldan kalan tamamlanmamış işlerini bitirebilecekler. Kısacası sizin için Mart ayından itibaren son derece verimli ve istikrarlı çalışmalar yapabileceğiniz bir yıl olacak. Üstelik sadece parasal konularda değil, her türlü ilişkinizde de çözüm bekleyen sorunların üstesinden geleceğiniz kararlı bir yıl geçireceksiniz.

Özellikle yılın sonlarına doğru Eylül, Ekim ayları son derece hareketli geçecek. Geçen yıl evlenmeyi isteyip de gerçekleştiremeyenler bu yılın sonlarında şansın ayaklarına geldiğini görebilirler. Bu arada isteklerinizin artacağını ve uzaklara gidip yerleşme arzuları duyabileceğinizi de ilave etmekte yarar var. Belki yerleşmeyebilirsiniz fakat, bol bol seyahat edebileceğiniz söylenebilir. Tabii bu arada tembellik edebilir ve fırsatları kaçırabilirsiniz de... Çünkü, yıl sonuna doğru Boğa burcuna giren Jüpiter size büyük bir rahatlık verecek.

Burcun ikinci on günlük döneminde doğanlar ise son derece kararlı, dirençli, düzenli ve sabırlı olabilecekleri bir döneme giriyorlar. Tabii bu durum sizin bir konuya gönül verip uzun soluklu bir çalışma içine girebileceğinizi gösteriyor. Ayrıca, bu yıl son derece seçici bir tutum içine gireceksiniz. Bunun hem sosyal hem duygusal, hem de iş hayatınıza önemli bir katkısı olacak. Haziran-Eylül ayları arasında standartlarınızı yükseltebilir, iş hayatınızda ciddi bir tatmin veya terfi elde edebilirsiniz. Açıkçası bu yıl sabırlı bir çalışma içinde bulunacak ve bunun meyvelerini 2000 yılında toplamaya başlayacaksınız. (Tabii yıl içinde de toplayabilirsiniz.)

Bu yıl dağınık Balıklar'a pek rastlanmayacak. Fakat, Mart'ın ilk haftası doğmuş olan bazı Balıklar Pluton etkisiyle karmaşa içine girebilirler. Bu karmaşanın nedeni ise, yaşantınızda köklü değişiklikler yapmak durumuyla karşı karşıya gelebileceğinizden kaynaklanıyor. Ancak, bütün karışıklığa rağmen bazı Balıklar beklenmedik çıkışlar yapabilirler. Zira Pluton enerjisini hedeflerine yöneltmeyi başaranlar da çıkacak aralarından. Zaten sizin ne istediğiniz önemli... Güçlü istekler ve belirgin hedefleriniz varsa, yıldızlardan akan enerjileri kullanıp istediğinizi elde edebilirsiniz diyorum, Yasemin'ce...



Yazarın Tüm Yazıları