Yasemin Boran: Venüs İkizler'de

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Arkadaşlıklar için müthiş bir dönem başlıyor. Üstelik Merkür'de (Her türlü iletişimi sembolize ediyor) İkizler Burcu'nda.

Hızlı, hareketli, neşeli ve eğlenceli partiler, toplantılar için verimli bir dönem. Tabii bu davet ve toplantılar sırasında bol bol flörtlerin de olacağını söylemekte yarar var.

Flört konusunda tedbirli davranmalı, sevdiğinizin kıskançlığını körüklemekten kaçınmalısınız. Yoksa, üzüntülü durumlar olabilir. Üstelik bir süredir Mars'da İkizler Burcu'nda dolaşıyor olduğu için, bu durumu besleyebilir.

İkizler Burcu'ndaki Venüs sadece arkadaşlıklar ve flörtler için değil aynı zamanda birden fazla konuyla ilgilenmek için de çok uygun bir döneme işaret ediyor.

Kova Burcu'ndaki Neptün'le iyi bir etkileşim içine girecek olan Venüs, orijinal bir yaratıcılıkla birlikte sezgi ve hayal gücüne dayalı çalışmaları da hızlandıracak.

Böylece sanat ve yaratıcılık gerektiren alanlarda başarılı çalışmalar yapılabilecek bir devreye girmiş bulunuyoruz.

Çalışmalarınızı sergileyebilir, fikirlerinizi arkadaşlarınıza ve çevrenize çok hoş ve ikna edici biçimde anlatabilir, istediğiniz desteği alabilirsiniz.

Gökyüzünün bu konumu İkizler ve Yaylar'ı kuvvetli, Terazi, Kova, Koç ve Aslanlar'ı olumlu, Başak ve Balıklar'ı sert biçimde etkiliyor.

Yazarın Tüm Yazıları