Yasemin Boran: Venüs Boğa'da parlıyor






Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Bugünden itibaren Venüs Boğa Burcu'nda dolaşmaya başlıyor. Böylece Venüs'ün sembolize ettiği özellikler güçlü bir biçimde açığa çıkacak. Çünkü, Boğa Burcu'nun yönetici gezegeni.

Aşk, sanat, güzellik, duygular ve ilişkileri sembolize eden Venüs, Boğa Burcu'nda finans konularını da idare ediyor. Bu demektir ki, bu devre içinde parasal konulara yönelik çalışmalar hızlanacak. Yüksek bir anlayışla kurulacak parasal ilişkilerin son derece olumlu ve yapıcı olacağı söylenebilir.

Astrolojik açıdan Türkiye'nin Güneş'ini sert bir açıyla harekete geçirecek olan Venüs, anlayışın zayıflamasına ve hırslı bir tutuma neden olabilir. Bu devre içinde katı ve iddiacı bir tavır içine girmekten kaçınmak gerekiyor.

Venüs'ün bu konumu en fazla Boğalar'ı etkiliyor. Sevgi dolu, anlayışlı ve yapıcı bir tutum içine girerek hem sevdiğinizi, hem de çevrenizdeki kişileri etkileyebilirsiniz. Parasal konulara yönelik yeni projeler geliştirebilirsiniz.

Ayrıca Başak ve Oğlaklar da gökyüzünün bu konumundan olumlu etkilenecekler. Moralinizin yükseleceği bu devre içinde parasal konulara yönelik çalışmalarınızı geliştirebilirsiniz.

Sert etki alan Aslan ve Kovalar ise, endişeli ve karamsar bir tutum içine girebilirler. Bu devre içinde parasal harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Katı ve anlayışsız davranmaktan kaçının.

Akrepler ise, Venüs'den zıt etkiler alıyorlar. Bu durum duygularınızı harekete geçirecek ve isteklerinizin artmasına neden olacak. Yapıcı ve olumlu davranırsanız, Venüs'ün fırsatlarını kullanmayı başarabilirsiniz diyorum,

Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları