Yasemin Boran: Merkür rötarı başladı






Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Haziranda başlayacağını söylediğim Merkür'ün geri gitme hareketi başlamış bulunuyor.

İkizler burcu'nda geri giden Merkür, özellikle arkadaşlar, çocuklar ve yakın çevreyle ilgili sorunları ve derin düşünceleri beraberinde getiriyor.

* * *

İş arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri sorgulamaya başlayabilirsiniz. Bugüne kadar üzerinde durmadığınız ve pek önemsemediğiniz konular, bugünden itibaren önem kazanacak ve farklı düşünceler içine girilecek.

Ancak, bu devre karar vermek için pek uygun bir zaman değil. Özellikle arkadaşlarınız ve yakınlarınızla ilgili alacağınız kararları hemen uygulamaya başlamayın. Aslında bu devre içinde yapılacak en doğru hareket zihnin derinliklerine yapılacak yolculuklardır.

* * *

Gökyüzünün bu konumundan olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, bu devre içinde sabırlı davranmaya özen göstermelisiniz. Özellikle bu dönem içinde karar verip harekete geçmek, işlerinizin ağırlaşmasına ve ilişkilerinizin zorlaşmasına neden olur.

* * *

En iyisi bu dönemi projeler üzerinde çalışarak geçirin. Üstelik bu dönem içinde yapacağınız incelemeler, araştırmalar ve projelendirme çalışmaları son derece verimli olacaktır. Bu dönem üzerinde çalıştığınız konularla ilgili çalışmaları Temmuz ayında uygulamaya başlarsanız, hem başarılı, hem de kazançlı çıkarsınız, diyorum, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları