Yasemin Boran: İkizler dönemindeyiz






Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Güneş ve Merkür İkizler Burcu'nda dolaşıyor. Üstelik hem Jüpiter, hem de Satürn'de İkizler'de. Böylece İkizler Burcu'nun tüm özelliklerinin sergileneceği bir dönemde bulunuyoruz.

* * *

Bu devreden en fazla etkilenecek olanlar elbette İkizler tipleri. Ama bu güçlü etkileri nasıl kullanacakları tamamen kendi isteklerine bağlı. Malum bir İkizler'in ne zaman neyi isteyeceği pek bilinmez. Bazen aynı anda iki, hatta üç şeyi birden isteyebilirler. İçlerindeki kişilerden hangisinin açığa çıkıp ne isteyeceğini bilemezsiniz. Hatta kendileri bile bilemezler. Ve gün içinde bir kaç kez değişebilirler. Hem de büyük bir hızla.

* * *

Üzüntü, sevinç, öfke gibi duyguları bir anda ardı ardına İkizler'in yüzünde görebilirsiniz. Onların yüzündeki bu ifadelerin Merkür hızıyla değişmesini izlemek, şaşırtıcıdır. Tabii değişen bu halleriyle birlikte istekleri de değişir.

Böylece Jüpiter ve Satürn'ün etkilerini Merkür ile birleştirdiğiniz zaman halden hale geçişlerini izleyebileceksiniz. Fakat, bu kez Satürn onları bir hayli disipline edecek ve böylece o kadar kolay bir değişmeyecekler.

* * *

Fırsatları değerlendirmek için sabırlı bir gayret ortaya koyabilecekler ve siz de şaşıracaksınız. Bu devre içinde bugüne kadar erteledikleri ne varsa, harekete geçebilir ve yapabilirler. Hem de onlardan beklenmeyecek bir gayret ve kararlılıkla diyorum, Yasemin'ce...

Yazarın Tüm Yazıları