Yasemin Boran: Geriliminizi kullanabilirsiniz

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Bugün gökyüzünün konumu çok ilginç. Büyük bir gerilimi işaret ediyor. Biliyorsunuz Mars ve Merkür bir süredir İkizler Burcu'nda dolaşıyordu. Bugün mars-Merkür kavuşumu meydana geliyor ve Yay Burcu'ndaki Ay-Pluton kavuşumuna zıt açı meydana getiriyor.

Şimdi ‘‘bu ne demek?’’ diyeceksiniz. Teknik terimlere girmeden hemen açıklayayım. Astrolojik açıdan gökyüzünün bu konumu hem duygusal, hem de zihinsel açıdan büyük bir gerilimi sembolize ediyor. Bu, tartışma, kavga ve savaş demektir...

Aslında yüksek potansiyelli bu enerjiyi kendi kendiniz ya da etrafınızdaki kişilerle tartışarak harcamak yerine çok daha yapıcı ve istekleriniz doğrultusunda kullanabilirsiniz.

Çünkü, her zaman olduğundan daha hızlı düşünebilir, çözümler üretebilir ve hızlı davranabilirsiniz. Yani zihin potansiyelinizi tam olarak kullanabilirsiniz. (Genellikle sahip olduğumuz zihin potansiyelimizin %50'sini bile kullanamıyoruz)

Üstelik hem Pluton, hem de Merkür ve Mars Ay'ı besliyor. Bu demektir ki, duygularınızı kontrol altına alabilmeniz zor olacak. Aceleci, sabırsız ve tahammülsüz davranmak yüzünden sonradan pişmanlık duyabileceğiniz öfkeli davranışlar sergilemeniz mümkün.

Böyle yapmak yerine tamamlamanız gereken veya almış olduğunuz fakat, bir türlü harekete geçiremediğiniz kararlarınızı uygulamak için bu müthiş enerjiyi kullanabilirsiniz. Yeter ki, duygularınızı olumsuz yönde kullanmak yerine yapabilme potansiyelinizi kullanabileceğinize inanarak (Olumlu düşünerek) davranın. Dikkatinizi sadece yapacaklarınıza odaklayın.

Yazarın Tüm Yazıları