Yanıltıcı etkiler ve sevgi bağları

Mevcut gezegen etkileri, yapmak istediğimiz çalışmaların arzuladığımız sonuçları sağlamayacağını gösteriyor.

Haberin Devamı

Ancak işin içine fazlaca girdiğimizden bu olasılığı görmeme ihtimalimiz yüksek.
Gün genelinde, sevgi temalı her tür ilişkimiz güçleniyor ama zaman zaman diyaloglar zorlaşabilir, yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Estetik ve sanat başlıklı konular ön planda bugün.
Sağlık ve sevgiyle kalın.

Günlük Burç Yorumları

Koç
Hak ettiğinizden azına razı olmamalısınız. İlişkilerinizi genişletmeli ve farklı kültürleri ve inanışları kavramaya çalışmalısınız. Size sunabilecek özgün şeyleri olan kişilerden öğrenecekleriniz yaşam tarzınızda ya da geleceğinizde ihtiyaçlarınıza uyan değişiklikler yapmanızı sağlayabilir.

Boğa
Bazı konularda şüpheleriniz olsa bile, cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. Söylemek istediklerinizi açıkça ifade etmeniz ve yaratıcı şekilde ortaya koymanız dinleyenlerin dikkatini çekmenizi ve planlarınız için gerekli desteği bulmanızı sağlayabilir. Aşk, romantizm, yeni arkadaşlık ilişkileri, yardımı dokunacak işbirlikleri ön plana çıkabilir.

Haberin Devamı

İkizler
Bazı korkularınızı ya da endişelerinizi görmezden geliyor olabilirsiniz. Ancak, her şey göründüğü veya işitildiği kadar cazip olmayabilir. Size türlü şey yüklemek isteyen kişilere izin vermemelisiniz. Planlardaki değişiklikler lehinize sonuçlar doğurabilir. Özgün şeyleri kabul edebilirsiniz, ama gereksiz riskler almamalısınız.

Yengeç
Sinirlerinizi bozan bazı fikir veya anlaşmalardan vazgeçebilirsiniz. Yeni kişilerle veya ilgi alanlarıyla tanışmanızı sağlayacak grup aktivitelerine katılabilirsiniz. Tahmin edilmesi zor durumların sinirlerinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Zarafetiniz ve sempatikliğiniz karşılaştığınız zorlukları veya engelleri aşmanızı sağlayabilir.

Aslan
Belli bir konuya yaklaşabilmek veya belli bir alanda ilerlemek için neler yapabileceğinizi gözden geçirmeli, gerekirse eski örneklemeleri ya da yöntemleri geride bırakmalısınız. Yardım teklif edebilirsiniz, ancak bu eğiliminizi göreviniz gibi hissettiren kişilerle aranıza mesafe koymanız gerekebilir.

Başak
İlişkilerinizi hedeflerinize uygun şekilde düzenlemeniz gerekiyor. Gereksiz işlerle uğraşmanız sizi yavaşlatabilir ve kötü gösterebilir. Zarafete, tutkuya ve belli konularda en iyisini yapmaya odaklanmalısınız. Uzlaşmaya açık olmalı ve imajınızı zedelemek yerine güçlendirmeye çalışmalısınız.

Haberin Devamı

Terazi
İlişkileriniz ön planda. Belli fırsatları değerlendirebilmek için organize olmanız gerekiyor. Seyahatler, eğitim ve iletişim etkili kişilerle tanışma şansı elde etmenizi sağlayabilir. Özel yaşamınız ilerlemenizi engelliyor olabilir. Daha az seyahat edilen yerlere ziyaretten kaçmamalısınız.

Akrep
Belli bir anlaşmayı zorlamak istiyor olabilirsiniz. Ancak, pazarlıklara ve gerekli işaretleri görmeye açık olmalısınız. Detaylara konsantre olmalı ve ihtiyaçlarınızı açıkça göstermelisiniz. Bu sayede, değişimle gelen problemleri azaltabilirsiniz. Aşk hayatınız ve sevgi içerikli ilişkiler ön planda.

Yay
Bazı ilişkileriniz, girişimleriniz veya anlaşmalarınız kendinize ihanet ediyor hissi duymanıza neden olabilir. Kalbiniz ve duygularınız sizi ilginç bir yöne yönlendirebilir. Risk almaya karar vermeden veya sorgulanabilir şeyleri hafife almadan önce, sonuçlarını düşünmeli ve küçülmeyi getirecek her şeyden uzak durmalısınız. Dürüstlük çok şey kazandırabilir.

Haberin Devamı

Oğlak
Normalde şikayet ettiğiniz düzenlemelere tutunmanız, çözümden çok sorun yaratabilir. Özel hayatınızla ilgili problemlerle uğraşmanız gerekiyor. Seçeneklerinizi ve takip etmek zorunda olduğunuz yolu tartışabilirsiniz. Pozisyonunuzu önem verdiğiniz kişilerle birlikte açığa kavuşturduktan sonra, var gücünüzle o yönde ilerleyebilirsiniz. Ufukta aşk var!

Kova
Mucize beklemek yerine mevcut kaynaklarınızla hareket etmelisiniz. Anlık çözüm görüntüsü veren şeylere güvenmeyin. Suçluluk duygusunu veya duygusal yoğunluk yaratabilecek herhangi bir konuyu hızla çözmeli, sizi hedeflerinize ulaşmaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz. İletişim ağınızı genişletmeniz hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilir. Kişisel gelişim çalışmalarından tatmin elde edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Balık
Belli bilgileri es geçerseniz veya güvenilir kaynaklardan gelenlere öncelik tanıyorsanız, yakında bir direniş ya da muhalefetle karşılaşabilirsiniz. Geçmiş tecrübelerinize ve inandığınız kişilere güvenerek hareket edebilirsiniz. Daha sonra faydası olacağını düşünüyorsanız yedek planlar yapmanızda fayda var.

Yazarın Tüm Yazıları