YAĞMUR her şeyin iyi gideceğini gösteriyor

Rüyalarınız yağmur gibi, bu yüzden günü sadece rüyalara ayırdım. Umarım tüm güzel rüyalarınız gerçek olur.

Sevgi ile kalın

Niobe

 Rumuz: SEDAT

Rüyamda çok kalabalık bir yerdeyiz. Bizden dört tane havuz kazmamız isteniyor. Havuzları kazarken önce çok değerli altın bir yüzük buluyorum, sonra çok değişik bir altın bilezik, en sonda bir tespih buluyorum. Bulduklarımı kalabalık içinde oturan anneme veriyorum. Dört tane yan yana topraktan havuzları kazdıktan sonra çok şiddetli yağmur başlıyor ve havuzlar doluyor, taşıyor ve yağmur aynı şiddetle devam ederken dört adet iri yapılı inek çıkıyor. Kalabalık, inekler ölmesin diye ineklerin yaptığımız havuzlara atlamasını istiyor. İnekler havuzlara atlıyor, havuzlardan havuzlara geçerek dışarı çıkıyor ve sonra yağmur durana kadar suya girip çıkıyorlar. Yağmur durduktan sonra ineklerden birisi suya atlayıp, suda batmadan sanki uçarak benim yanıma geldiğinde insana dönüşerek "Senin için geldim" diyor.

YORUM:

Rüyada havuz, iç dünyanızı ve duygularınızı sembolize eder. Bugünlerde kendinizi, yeteneklerinizi ya da duygularınızı tanıma eğiliminde olabilirsiniz. Rüyanızda gördüğünüz inek, geçmişte ya da bugün hayatınızın bir parçasını oluşturan bir dişiyle ilgili sorunlarınız olduğunu gösteriyor. Rüyadaki yoğun miktarda yağan yağmur ve rüyanın kapanış cümleleri, günün sonunda her şeyin olumlu ve isteklerinize paralel gideceğinin bir göstergesi. Hayatınızda 4 rakamı ile ilgili her şeye ve sizin için ifade ettiklerine dikkat edin. 4 kişilik aileyseniz, rüyanız aile içi sorularınıza aradığınız yanıt bulma arzunuzla ilgili de olabilir.

n Rumuz: K.R

Gündüz vakti bir binanın içindeyim. Odamdaki cam da açıktı. Birden camdan içeriye bir kıvılcım geldi. Masanın yanına düşüp, bir yumruk büyüklüğünde alev almaya başladı. Yalnız alev masada tutmadı, sadece düştüğü yer alevlendi. Ben de hemen küçük bir kilim alıp alevi o kilimin içine hapsettim ve sanırım alev söndü. Alevin sıcaklığını avuçlarımda hissettim.

YORUM:

Rüyanızda gördüğünüz pencere ve kıvılcım, hayatınızda meydana gelen ani yenilikleri ya da hayatınıza giren yeni bir kişinin varlığını işaret ediyor. Bu ani değişiklik her ne kadar sizi heyecanlandırsa da, gerçeklerden uzaklaşmadan ve maddi manevi zarar görmeden, değişime uyum sağlayacaksınız.

n Rumuz: FINDIK KURDU

Oturduğumuz mahallede yolun üzerinde oturan maymunlar gördüm.

YORUM:

Bugünlerde kendinizi diğerlerinden farklı hissediyor gibisiniz. Belki kendinizi gerçekten geliştirdiniz, ama çevrenizde bulunan kişilerin duygu ve düşüncelerini de değerlendirmelisiniz.

RÜYA SEMBOLLERİ

3 ÇAMUR

Şu an problem arz eden konuların ileride faydaya dönüşeceğini ifade eder.

3 DEMİR

Rüyada görülen demir, irade ve kararlılık sembolüdür. Rüyanın görüldüğü günlerde kişi sınandığını düşünüyor olabilir.

3 TAKSİ

Rüyada taksi görmek, başkalarının size sunduğu fırsatlardan yararlanacağınız ya da yararlanıyor olduğunuz şeklinde yorumlanır.

3 ZEBRA

Rüyada görülen zebra, değişiklik ve şans sembolüdür.
Yazarın Tüm Yazıları