Yağmur aşık

Türkan Şoray’ın Cihan Ünal’dan olan kızı Yağmur Ünal, yeni bir aşka yelken açtı.

Haberin Devamı

Berk Çiller ve Kerim Yardımcı ile evliliğin eşiğinden dönen, daha sonra Yavuz Donatlı ve ardından da Cem Serter’le flört eden Ünal, bu kez ‘yabancı sevgili’ modasına uydu. Ünal, Hande Ataizi’nin eski emlakçı sevgilisi Christopher Penna’nın ortağı, aynı zamanda Dim Sum adlı Uzakdoğu restoranının sahibi olan Benjamin Carrigton ile flört etmeye başladı. Her hafta sonu Uludağ’a giden sevgililer, duyduğuma göre birbirlerine sırılsıklam aşıkmış...

Estetikli yüzü böyle gizledi

Dedeman Holding’in veliahtlarından Özlem Önal, bir süre önce Amerika’daki X Otel’de çalışmaya başlamıştı. Amerika ve Türkiye arasında mekik dokuyan Önal, önceki gün İstinye Park’ta objektife takıldı. Yüzüne yaptırdığı estetik operasyonlarla dikkat çeken Önal, gazetecileri görünce eliyle yüzünü kapatarak otomobiline koştu, hiçbir soruyu da yanıtlamadı.

Haberin Devamı

Yeni mönüyü tattılar

Eski Başbakan Tansu Çiller’in çocukları Mert ve Berk Çiller ile Uğur Karabayır’ın ortağı olduğu Mar Group’un bünyesinde hizmet veren Nişantaşı Hardal, önceki gün özel bir yemek davetine ev sahipliği yaptı. Uğur Karabayır’ın ev sahipliğindeki davete Arzu-Mehmet Kunt, Seval Birinci, Serap Tibuk ve Gönül Yazar gibi ünlü simalar katıldı. Davetliler, Hardal’ın mönüsünde yer alan yeni lezzetleri de tattı.

Yeni yaşını patronla kutladı

Fashion TV Türkiye’nin sahibi Enis Onat, yeni yaşını önceki akşam W Lounge’da kutladı. Kutlamaya, aralarında Sergen Yalçın ve Serdar Ortaç’ın da bulunduğu sanat, spor ve moda dünyasının ünlü isimleri katıldı. Fashion TV’nin kurucusu ve sahibi Michel Adam da Enis Onat’ı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Dünya lezzetleri İstanbul’da

10 yıldır Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu tarafından Dünya Aşçılar Birliği Başkanlığı’nda organize edilen İstanbul Mutfak Günleri (İstanbul Gastronomi Festivali) dün başladı. Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu Başkanı Yalçın Manav’ın ev sahipliği yaptığı festivale bu yıl 300’e yakın yabancı usta şef katıldı. TÜYAP’taki festival, 10 Şubat’a kadar sürecek.

Yazarın Tüm Yazıları