İşte taraftar, işte şampiyon

FEDERASYONUN akıl almaz çifte standardı bir tarafa, meşhur Lorant bir tarafa.

Asla ve asla seyircisiz oynamanın mazeret olamayacağı bir karşılaşmada şampiyonluğun en büyük adaylarından! F.Bahçe'nin ne yaptığını bir türlü anlayamadığımız bir karşılaşma izledik.

Hiçbir organize atak yok...

Defans tel tel dökülüyor...

Orta saha yine oyunu yönetemiyor...

Meşhur Lorant da bu sonuçları destekleyen bir anlayışla teknik adam olduğundan tabii ki sonuç kaçınılmaz oluyor. Aylardır meşhur Lorant'ın F.Bahçe'yi yiyip bitirdiğini yazdık. Ancak hala görevine devam edebildiğine göre, bir takım güçleri olan bir kişi olduğunu da düşünmeye başladım. Her maçta F.Bahçe'ye kumar oynatan ve çoğunu da kaybeden bu meşhur Lorant'a malesef koskoca camiada ‘‘dur’’ diyen çıkamıyor. Ne hikmetse herkes sabretmeyi! tercih ediyor.

Lorant sahnede

‘‘Tam da federasyona rağmen’’
diye yazmaya başlamışken, üstelik hiçbir takıma yapılmayan, daha doğrusu kesilmeyen bir cezanın F.Bahçe'ye kesildiği bir ortamda, Lorant diye bir adam çıkıyor ve yine meşhur olmak uğruna F.Bahçe'nin federasyona karşı haklı bir koz elde ettiği günde bile herkesi mahçup etmeyi başarıyor. Lorant'a inananlar bir konuda haklıdırlar. Onlar Lorant'ın yaratıcı bir teknik direktör olduğunu düşünüyorlar. Evet, Lorant yaratıcı bir teknik direktördür. Ancak sadece sorun yaratıyor.

Unutulmayacak ölçü

Tarafsız sahada (seyircisiz saha) oynanınca böyle oluyorsa deplasmanlardaki maçları siz düşünün. Fenerbahçe taraftarı her zaman bir kişi fazla oynamayı sağlamış, ancak bu takım buna rağmen puanları kaybetmiştir. Bu maç da asla unutulmaması gereken bir ölçüdür. Ve Lorant'ın bu takımı nasıl yönettiğinin de bir resmidir. Bu resme bakanlar bizim göremediğimiz bir manzara mı görüyorlar acaba?

Oyuncuların kalitesi ve kariyeri meşhur Lorant'tan daha yüksek oldukça, bu anlaşılmaz oyun ve skor her zaman karşımıza çıkacaktır. Ve her zaman F.Bahçe ile karşısındaki takımın parasal değeri ortaya koyulacaktır. Şimdi ben de koyacağım. Çağdaş Ergin başkanlığındaki Adanaspor'un toplam değeri 1 milyon dolar bile değil. Bugün sahada izlediğimiz en büyük yıldızlarının değeri 30.000 dolar. Dilerim bu analizleri daha da abartmadan artık! bu iş düzelir. Koskoca Fenerbahçe meşhur Lorant'ın kumar oynadığı bir sistemle ve kadro ile oynayamaz.

Saygıdeğer yöneticilerin artık bu işin düzelebilmesi için gereken adımları atmalarını diliyorum.
Yazarın Tüm Yazıları