Unutulamayan sevgililer başa beladır

Merhabalar Güzin Abla, ben, yaklaşık 2 sene önce bir kıza deliler gibi aşık oldum.

Haberin Devamı

Onun benden önce bir erkek arkadaşı olmuş. Bana sürekli onun olumsuz yönlerini anlatıyordu. Bu da bana cesaret verdi ve bir gün ona açıldım ve çıkmaya başladık. İkimiz de birbirimize karşı çok açık yüreklilikle davranıyorduk, birbirimizi sevdiğimizi de düşünüyordum.

Ancak kız arkadaşım bizim bu yakınlığımızı eski erkek arkadaşına söyleyemedi. Bu nedenle de ondan tam anlamıyla bağını koparamadı. Derken onda ilginç bir şekilde bir değişim görülmeye başladı. O devamlı kötülediği erkek arkadaşı birden çok kıymetli oluverdi. Ondan sürekli söz eder oldu ve “şöyle anılarımız geçti, böyle anılarımız geçti”, diye anlattıkça benim ruh sağlığım bozulmaya başladı. Sonunda bir gün karşıma geçip, ağlayarak onu unutamadığını açıkça söyledi...
Bu benim için yıkımdı. O kadar emek verdiğim sevgilim benim ona hiçbir şeyi unutturamadığımı, boş yere çırpındığımı söyleyerek bir anda her şeyi yıkmıştı. Ben de ayrılmaya karar verdim. Fakat pişman oldu yaptıklarından. Ve kendini affettirmek için çok savaş verdi. Ben de en sonunda yaşanan tüm güzellikler ve sevgimiz hatırına onu affettim. Daha doğrusu affettiğimi sanmışım.

Bu defa ben çok fazla üzerine gitmeye başladım. Kuşkularımla ona nefes aldırmadım. Ve yaklaşık 2 sene önce inanılmaz güzellikte başlayan ilişkimiz, ardında iki depresyona girmiş insan bırakarak, bitti.

Söylemek istediğim bir aşkın acısı geçmeden o acıyı başka bir aşkta söndürmeye çalışmak çok büyük hata.

Ve buradan herkese diyorum ki lütfen ama lütfen duygularınızı tartmadan, kimi sevip sevmediğinize tam emin olmadan, başka bir ilişkiye başlamayın.

Ve ne olursa olsun herkese karşı dürüst olun. Bu ister eski sevgiliniz olsun, ister yeni sevgiliniz. Ben yandım bari siz yanmayın.
RUMUZ; BENİM GİBİ YANMAYIN

Haberin Devamı

Çok güzel bir noktaya parmak basmışsın, canım oğlum. Gerçekten de insanda çivi çiviyi söker misali, bir sevgiliden ayrılınca, hemen onu unutmak için acele bir başkasını bulmak gibi bir eğilim vardır. Bu bazen işe yarayabilir.

Ama bazen de işte, senin yaşadıkların gibi her iki tarafa da zarar verebilir. Unutamıyorum diye hayatını karartanlara, eski ve umutsuz bir aşkın peşinde sürüklenenlere, şunu söylemek isterim; inanın hiç kimse aşktan ölmüyor.

Ve biz insanoğlu, gerektiğinde mantıklı karar vermeyi ve kalbimize söz geçirmeyi de bilmeliyiz. Her şeyden önce sizin hayatınız, sizin yüreğiniz önemli. Her şey unutulur yeter ki insan istesin ve biraz zaman geçsin.

Haberin Devamı

2010’daki güneş tutulmaları burcunuzu nasıl etkileyecek

2010 yılı içerisinde 15 Ocak’ta Oğlak burcunda ve 11 Temmuz’da Yengeç burcunda olmak üzere iki Güneş tutulması meydana gelecek. Tutulmalar oluştuğu ay içerisinde (+/- 30 gün) her burcu farklı konularda etkiliyor. ışte muhtemel etkiler:

KOÇ: 15 Ocak’ta, iş hayatınızı ilgilendiren yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.
11 Temmuz’da, aile üyelerinizin hayatındaki gelişmeler sizi de çok fazla etkileyebilir.
BOĞA: 15 Ocak’ta, yurtdışıyla bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, eğitim konuları gündemde ağırlık kazanabilir.
11 Temmuz’da, çevrenizden kişilerle ilgili huzursuz edici gelişmeler veya seyahatler gündeme gelebilir.
İKİZLER: 15 Ocak’ta,  ortak iş yaptığınız kişilerle ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşanabilir.
11 Temmuz’da, maddi durumunuzu ilgilendiren konularda önemli gelişmeler (ani kazançlar veya kayıplar) meydana gelebilir.
YENGEÇ: 15 Ocak’ta, ikili ilişkilerinizi (aşk, ortaklık gerektiren işler v.b) ilgilendiren konularda ciddi atımlar atabilirsiniz.
11 Temmuz’da, kendinizi veya yaşam biçiminizi yenileme arzunuz artıyor.
ASLAN: 15 Ocak’ta, çalışma koşullarınız ve işinizle ilgili konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir, kendinizi ispat etme şansı bulabilirsiniz.
11 Temmuz’da,  aile üyeleriyle ilgili gelişmeler (ya da yakın çevre ilişkileri) huzursuzluğa neden olabilir.
Yarın diğer burçlarla devam edeceğiz...

Yazarın Tüm Yazıları