Ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın atölyesinde, Gülben Ergen’i şok eden büyük bir ayıp

Olayın kahramanları çooooook eski arkadaşlarım. Aralarında en hakikatli ve dost olanı kim dersseniz?

Haberin Devamı

“Nur Yerlitaş” derim. Sağlamdır. Sözünün eridir. Sevdiğini de sonuna kadar sever. Diğer kahramanım Gülben’e gelince; Son yaptığı sosyal yardım projeleri, özellikle de çocukların eğitimi konusunda verdiği savaş alkışlanır. Zaten Gülben’i tanıyıp da sevmemek olanaksız. Şirin ve sıcaktır. Ama vefa denilen olaydan, o da , şöhretler dünyasındaki yaşamlarını çok iyi bildiğim diğer ünlüler gibi uzaktır. Sakın bana darılma Gülben.
Sonunda zirveye çıktı
Gelelim benim ‘Kraliçe’ dediğim modacı Nur Yerlitaş’ın atölyesinde kopan kıyamete. Nur son yıllarda şöhretler dünyasında zirveye çıktı. Süper Star Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Sibel Can, Petek Dinçöz ve Seda Sayan’ ın sahne kostümlerini hep Nur diker. Gülben ise modanın bir duayeni Canan Yaka’nın yıllardır dostu ve değişmeyen müşterisiydi. Ama geçenlerde araları açılmış. Gülben de, Canan ile yıllardır bir birlerine düşman olan Nur’da almış soluğu. Amaç, biraz da Canan’ı kızdırmak. Nur’dan kendine havalı bir tuvalet dikmesini istemiş. Nur “Bak şekerim ben kendimi kullandırmam. Ama sana kıyafet dikerim. Para kazanırım. Fakat sağda, solda adımdan söz ettirmem” demiş. Evet aynen yazdığım gibi.
Gülben şoke olmuş. Dili tutulmuş. Sonunda, “Sen virgül koymadan noktayı koydun ve de çok ayıp ettin” diyerek kapıyı vurup çıkmış.

Haberin Devamı

Minik bir ara ve Kralın ölümü..
Evet Çarşamba günü bazı aksilikler nedeniyle ne yazık ki birlikte olamadık. Bu sayfayı sizlere görsel olarak bu kadar şık sunan iki kardeşim, sevgili Yazı İşleri Müdürü İsmail Yılmaz ve Seda Kınacı bir not koymayı unutmuşlar. Siz de benim ortalıktan yok olduğumu sanıp kıyamet koparmışsınız. Sevgili okuyucularım, fanlarım binlerce mail atıp telefonlar açmışsınız. Ne diyeyim.. Allah sizlerden beni yoksun bırakmasın. Çünkü kaybetmek acıdır.
Her zaman kalbimizdesin
Bir haftadır acılar içindeyim. Baba dostum, büyük saygı duyduğum, gönlümde her zaman yeri doldurulmayacak olan kocaman yürekli, iyilik timsali bir büyüğümü kaybettim. İzmir, hatta Egeliler de bir kralını kaybetti. Atalay Noyaner yeri doldurulmayacak bir dost, adam gibi adamdı. Bu gün sahnelerde pek çok şöhret onun ekmeğini yemiş, sayesinde star ve de zengin olmuştur. Ama zenginliklerinin yalnızca banka cüzdanlarında, villalarda, mücevherlerde kaldığını Kralın cenazesini uğurlarken bir kez daha tanık oldum.

Haberin Devamı

Hizmette nezaket
Alışveriş etmeyi herkes gibi ben de severim. Ama bu konuda takıntılıyım. Giyim, kuşam, takı, aksesuar, gıda, yiyecek, içecek konusunda hep belli yerlerim vardır. Bunlardan biri de Tommy Hılfıger. Aslında New York’da 5. Cadde’deki dükkanlarından keseme uygun pek çok şey aldım. Dayanıklı ve rahat. Fakat baktım Alsancak Mağazası % 50 indirimde, girdim. Koordinatör Ufuk İnelbars ve Mağaza Müdürü Pınar Dudu bir çift terlik, bir bikini alayım derken, beni yoldan çıkardılar. Hizmette nezaket, güler yüz, tatlı dil çok önemli. Form Agaro Şubeleri’ndeki Mine Hanım’da öyle. Bazı alışveriş yerlerindeki suratsız tezgahtar arkadaşlar, özellikle de yaşlı hanımlara davranışlarınız konusunda biraz ders alın istedim.

Haberin Devamı

RAHAT UYU
Zavallılıkları, nankörlükleri ve yüreklerindeki fakirlik, onları yakından tanıyan biri olarak beni yanıltmadı aslında. Ama kalemimle onlara hizmet verdiğim için bir kez daha utandım. Yalnız gönlüm rahat Kralın kızı, prensesi Berna, büyük oğlu Tayfun Turkuaz & Maksim İmparatorluğunu sonuna kadar koruyacaklarına inanıyorum. Rahat uyu Atalay Ağabey. Ruhun şad olsun.

Rüzgar doğdu
DOĞAN Haber Ajansı Manisa muhabirlerinden Evren Kasırga’nın oğlu oldu. Manisa 8 Eylül Hastanesi’nde Dr. Erdal Yermez’in gerçekleştirdiği doğumla dünyaya gelen Evren-Melike Kasırga çiftinin oğluna Evren Rüzgar adı verildi.

Yazarın Tüm Yazıları