Üçü bir yerde

MAÇIN başında ses bombaları ve meşalelerin gürültüsü altında, Batalla’nın müthiş asistiyle Sestak, Bursasporu daha 2. dakikada öne geçirdi.

Haberin Devamı

Ve hemen akabinde Fenerbahçe kendine geldi ve Emre Belezoğlu çıktı sahneye... Emre sakatlığı nüksedene kadar 22 dakika sahada kaldı ama 90 dakikalık iş yaptı. Muhteşem bir gol attı, Kuyt’a harika bir asist yaptı, daha da önemlisi takımını ateşledi. Ama Emre gibi önde pres yapan ve yaratıcı futbol oynayan bir oyuncunun çıkmak zorunda kalması, Fenerbahçe için pek de iyi olmadı... Fakat genel anlamda bakarsak, uzun zamandır oynamayan, Topuz, Semih, Hasan Ali gibi oyuncuların performansları da hiç fena değildi.
Özellikle üç kulvarda birden “Ben de varım” diyebilen bir takım için, bu kadar yoğun maç temposuna rağmen Fenerbahçe çok mücadeleci ve istekliydi. Avrupa Ligi, Türkiye Ligi, Türkiye Kupası... Üçü de Fenerbahçe’nin bileğine takılmış bir mücehver gibi. Umarım o mücehver, Fenerbahçe’nin bileğinden çıkartılamaz...

Haberin Devamı

CEPHANELİKLE GİRMEK YASAKTIR(!) MIDIR(?)

Başlama düdüğü çaldı bismillah, ortalık savaş alanına döndü. Bursaspor taraftarının yaktıkları meşaleler, attıkları ses bombaları, özellikle Fenerbahçe taraftarının üzerine fırlatılan yanıcı maddeleri ağzımız açık izledik!.. Sporla, insanlıkla, taraftarlıkla uzaktan yakından ilgisi olmayan bu alayın kahramanları (!) ben bu yazıyı yazdığımda hala Fenerbahçe Stadı’nın misafir takım bölümündeydiler. O cephaneliğin içeri sokulmasına kayıtsız kalan güvenlik güçleri, o kişilerin stattan ellerini kollarını sallayarak çıkmalarına da seyirci mi kalacaklar merakla bekliyorum!..

TOP5

- Neredeyse bir cephanelikle Fenerbahçe Stadı’na girebilen Bursaspor taraftarı.
- 22 dakikada 90 dakikalık futbol oynayan Emre Belezoğlu.
- ‘Büyük’ sıfatını gerçekten hakeden Fenerbahçe Taraftarı.
- GFB üyesi Fenerbahçeli taraftarların olduğu tirübüne asılan “Hep Destek Tam Destek” pankartı.
- ‘Santraya koşmayan eyyamcı olsun’ dedirten pozisyon. (Meireles’in nizami golünden sonra golün verilmesini istemeyen yan hakem için )

MAÇIN ÜÇ ADAMI

Emre – Kuyt – Baroni

Yazarın Tüm Yazıları