U2 2010'da Türkiye’de

Türkiye’de insan haklarının olmadığını iddia ederek ülkemizde konser vermeyi reddeden dünyaca ünlü İrlandalı rock grubu U2 fikrini değiştirdi!

Grup, önümüzdeki yıl İstanbul’da konser verecek. UNICEF Türkiye Temsilciliği’nde aktif olarak çalışan Begüm Ataklı’nın verdiği bilgiye göre; U2 29 Mayıs’ta, SuAda’nın açıklarına kurulacak bir platformda sahneye çıkacak. Konserden önce de Ozan Doğulu DJ’lik yapacak. Gazeteci Can Ataklı’nın kızı olan ve UNICEF iyi niyet elçiliği yapan Ataklı, ekim ayının ilk haftası Jennifer Lopez ve Marc Anthony’nin de UNICEF yararına İstanbul’da konser vereceklerini söyledi.

Fransa’daki şato Les Ottomans oluyor

Ahu Aysal’ın sahibi olduğu butik otel Les Ottomans, ismini Fransa’nın Limoges kentindeki Beaupre Şatosu’na veriyor. Sahibi James Tseliki, 30 milyon euro’luk yatırımla şatosunu “Les Ottomans International”a dönüştürecek. Şatonun yeniden düzenlenmesinin üç yıl süreceğini ve tamamlandıktan sonra ‘Les Ottomans’ adını alacağını belirten Ahu Aysal, “Hep yurtdışındaki zincir otellerin isimleri Türkiye’ye getirildi. Bu kez biz Les Ottomans’ı Avrupa’ya taşıyoruz. Hotel Les Ottomans, İstanbul’da olduğu gibi Fransa’da da Osmanlı ve Türk estetiğini, misafirperverliğini ve hizmet anlayışını Avrupa’ya taşıyacak” dedi.

Büyükada beyaza büründü

Büyükada’daki Club Le Bouquet, önceki gece görkemli bir partiye ev sahipliği yaptı. Bu yıl ikincisi düzenlenen “White Night” (Beyaz Gece) partisinde İstanbul’un jet sosyetesi sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Katılan herkesin beyaz kıyafetler giydiği partide müzikleri DJ Cüneyt Kurt, DJ Niso Adato, DJ Levent Severöz ve DJ Emre Esen çaldı. Cüneyt Kurt’un organizasyonuyla gerçekleşen geceye Yetkin Dikiciler, Yasemin Öztürk, Leyla Bilginel gibi ünlü isimler de katıldı.

Sortie’de kutladılar

Gülay Kamaz, oğlu Mert’in doğum gününü geçtiğimiz gece Sortie’nin içinde yer alan Mirror Restaurant’da kutladı. Kutlama yemeğine katılanlar arasında Kamaz’ın yakın dostları Varol-Pelin Kaynar, Ece Kıral, Petek Dinçöz-Can Tanrıyar da vardı.

Bayram hediyesi

Mövenpick Resort Bodrum, Ramazan Bayramı’nda sevdiklerinizle huzurlu bir tatil geçirebileceğiniz özel bir bayram paketi hazırladı. 18-22 Eylül günleri arasında geçerli olacak bayram paketinde; standart odalarda iki kişi konaklama, açık büfe kahvaltı, yeni plaja ücretsiz giriş ve Wellness Centre’ın limitsiz kullanımı yer alıyor. Üç gece konaklayan misafirlere bir gece ücretsiz konaklamanın yanı sıra bayramın ikinci günü canlı müzik eşliğinde özel set menü akşam yemeği ve birer kadeh yerli içki ikram edilecek. Paketin gecelik fiyatı ise 120 euro.

Restoranların kabusu olacak

Kaya Demirer, televizyon dünyasına adım attı. Demirer, formatını birçok ülkede yayınlanan “Kitchen Nightmares” programından aldığı “Restaurant Kabusları” adlı reality show ile ilk kez bu cuma akşamı ekranda olacak. Geçmişte Karaf, Niş, G by Karaf, Varoulko gibi restoranları kuran, son dönemde ise Blue Topaz, Lipsi ve Topaz’ın kurucu ve işletmeci ortağı olan Demirer, ATV’de yayınlanacak programda çeşitli restoranlara gidecek, beğenmediği konuları acımasızca eleştirecek.
Yazarın Tüm Yazıları