TV ödüllerinde Kutoğlu imzası

Geçtiğimiz yıl Avusturya Devlet Nişanı alan Atıl Kutoğlu, dünyaca ünlü isimleri giydirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Ünlü modacı Atıl Kutoğlu, Viyana’da düzenlenen Romy Ödülleri’nde iki sanatçıyı giydirdi. İngiliz model Naomi Campbell, Tamara Ecclestone gibi ünlü isimleri giydiren Atıl Kutoğlu, Avusturya’nın önemli televizyon ödülleri Romy’ye katılan iki oyuncuyu giydirdi. İran asıllı Avusturyalı oyuncu Proschat Madani ve Avusturyalı oyuncu Franziska Weisz, Hofburg Sarayı’ndaki görkemli davette Kutoğlu imzalı elbise giydiler.

Terapiyle kilo verdiriyor

İstanbul sosyetesinin en güzel kadınlarından Liana Pesah, aile şirketi La Botte’deki görevini bırakarak eğitimini aldığı beslenme koçluğunu yapmaya başlamış ve bunun için Bebek’te ISDA Body&Soulworks adını verdiği bir merkez açmıştı. Pesah, yaz öncesi herkesin derdi fazla kiloları kolayca verebilmek için MORA-Terapi adı verilen bir yöntemi Türkiye’ye getirdi.

Haberin Devamı

Mardinli çocukların Derin Tutku’su

Ayşegül Dinçkök’ün  sualtında çektiği fotoğraflardan oluşan“Derin Tutku” adını verdiği sergi, İstanbul’un ardından deniz görmemiş çocukları sualtı dünyasıyla tanıştırabilmek için Mardin Müzesi’ne de taşınmıştı. Mardin’deki sergi sırasında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren Mardinli öğrenciler, İstanbul’a gelerek ödüllerini aldı. Berrak Barut, Özlem Cankurtaran’ın da aralarında bulunduğu jüri üyeleri tarafından seçilen 50 resim, 12 Mayıs’a kadar İstanbul Akvaryum’da sergilenecek.

İstanbul’da Küba ritimleri

Küba müziğinin en genç ve popüler caz piyanistlerinden Roberto Fonseca, “Yo” albümünün dünya turnesi kapsamında İstanbul’da konser verdi. Avantgarde Hotel Levent’te iki konser veren sanatçı, altı kişilik grubuyla harmanladığı klasik ve geleneksel Küba müzikleriyle İstanbullu caz severleri coşturdu.

Yemekler minik şeflerden

The İstanbul Edition Hotel içinde yer alan Cipriani, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda mutfağının kapılarını çocuklar için açtı. Cipriani Şefi Domenico Tonin en özel pizza tariflerini çocuklara öğretirken, aralarında Demet Şener Kutluay, Ayşe Kucuroğlu, Revna Demirören’in de bulunduğu ünlü anneler çocuklarının hazırladığı lezzetlerin tadına baktı.

Yazarın Tüm Yazıları