Tutulmaların önemi

Sistemi ve alışılmış düzeni değiştirecek olayların açığa çıkacağı bir dönem içinde bulunduğumuzu işaret eden gökyüzünün konumu, son derece hareketli ve biraz da karmaşık olayların açığa çıkacağını gösteriyor.

Meydana gelen olaylar, sonuçlandırılması gereken ne varsa, bütün bunların tamamlanması gerektiğini işaret ediyor.

Gökyüzünün işaretleriyle yeryüzünün işaretleri müthiş bir uyum içinde bulunuyor. Ve gezegenlerin konumu olayların daha da büyüyeceğini ve şimdiye kadar alıştığımız mevcut durumun değişeceğini gösteriyor. Yani içinde yaşamaya alıştığımız durumun, öğrendiğimiz tarzın, bilinen ve kabul gören değerlerin, geleneklerin, yasaların ve en önemlisi bütün bunların üzerine kurulduğu sistemin değişmesi için zorlayan olayların açığa çıkacağı bir dönem başlıyor.

Üstelik bu olaylar sadece Türkiye için değil, Dünya için çok önemli değişimler sürecinin başlangıç noktasını işaret eden Ay Tutulması 14 Mart günü meydana gelirken, 29 Mart’ta meydana gelen Güneş Tutulması, Türkiye’yi etkiliyor.

Aslında bu işaret, Türkiye’nin uluslararası platformda etkili bir rol oynayacağının işareti. Ancak, bu durum hemen ortaya çıkmayacak. Sadece tetiklendiği zaman hemen şimdi, bu ay içinde. Tetiklendikten sonraki süreç ise, iki yıllık bir dönemi içine alıyor.

İki yıllık bir süreç içinde ise, değişimin zorlayıcı olaylarını ve etkilerini göğüsledikten sonra Türkiye için yepyeni bir zaman başlayacak. Ve hatta astrolojik işaretlerin Dünya için yeni bir zamanın başlangıcını haber verdiğini açıklayabilirim.

Elbette ki, bu benim yorumum. Fakat bilgiyi yorumlamadığınız zaman bir işinize yaramaz. Ve ben de astrolojik işaretleri önce çok zor bir zamanın yaşanacağını, sonra yeni bir başlangıçla birlikte yükselişe geçileceği şeklinde yorumluyorum.

Zorlukların nedeni ise, yasalar, kurallar ve kısaca sistemin işleyiş prensiplerinin değişmesi için zorlayıcı olaylar.

Değişim arzusunun yarattığı gerilim, hem maddeyi, hem düşünce biçimini etkiliyor ve buna bağlı olarak olaylar açığa çıkıyor.

Geçmiş, kökler, aile bütünlüğü ve geçmişin değerlerine yapılacak saldırı sonucunda savaş potansiyelini tetikleyen duygular...

Bu ay meydana gelen astrolojik fenomenlerin çok önemli olduğunu düşündüğüm için bir atölye çalışması yapmaya karar verdim ve bir de konferans vereceğim. Merak edenler (0216) 450 48 10’dan ayrıntıları öğrenebilirler.

Alışkanlıklar değişiyor

Bugün öğle saatlerinde Ay, Aslan Burcuna giriyor. Aslan Burcunun sembolize ettiği konular duyguları tetikleyecek ve kendini göstermek isteyenlerin arzularını yükseltecek. Akşama doğru Venüs ve Satürn’ü tetikleyecek olan Ay, duygusal baskının açığa çıkaracağı olayları işaret ediyor. Meydana gelen olaylar ve gösteriler her zaman olduğundan daha fazla ciddiye alınacak. Baskı yaratan olaylar sonucunda alışkanlıklar değişiyor ve gösteri dünyası, yaratıcılıkla bağlantılı konular ve özellikle çocuklar önem kazanıyor.
Yazarın Tüm Yazıları