Türk kahvesini dünyaya tanıtacaklar

Haremlique, ürün yelpazesine geleneksel lezzetimiz kahveyi de ekledi.

Haremlique’in ortakları Caroline Koç ve Banu Yentur, önceki gün Ankara’daki Big Chefs adlı restoranda bir tanıtım daveti verdi. Koç ve Yentur, geleneksel, tarçınlı, damla sakızlı ve çikolatalı olmak üzere dört farklı tattan oluşan Haremlique kahvesinin Beymen mağazalarında, Divan pastane zincirinde ve Akaretler’deki Haremlique mağazasında satışa sunulduğunu belirtti. Türk kahvesini tüm dünyaya tanıtmayı hedeflediklerini ve ürünlerini yakında Avrupa’da da satışa çıkaracaklarını söyleyen ikilinin Ankara’daki davetine katılanlar arasında Mustafa Koç ve ıçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu da vardı.

Yaz bitti

Yaz aylarında Alaçatı’da restoran-bar açan Eda Taşpınar’ın yengesi Indra Taşpınar, mekânı geçtiğimiz hafta kapatıp ıstanbul’a döndü. Önceki gün oğluyla Bebek’te yürüyüşe çıkan Indra Hanım, arkadaşı Beyhan Sualp’le karşılaştı. Haftalardır görüşmediklerini söyleyen iki arkadaş, hasret giderdi.

Ceza yedi

Önceki gün Bebek’te Cem Hakko’yu gördüm. Yavaş ilerleyen trafikte, otomobilinin direksiyonunda cep telefonuyla konuşuyordu. Durumu fark eden bir trafik polisi, Cem Bey’e ceza yazdı. 61 TL’lik cezayı ödeyen Hakko, daha sonra yoluna devam etti.

Naomi’yi gönderdi

Dünyaca ünlü ıngiliz topmodel Naomi Campbell, geçtiğimiz hafta sonu Ömer Karacan’ın davetlisi olarak ıstanbul’a geldi. Karacan, agresif tavırlarını bu ziyaretinde de sürdüren ünlü mankeni önceki gün ülkesine yolcu etti, havaalanı dönüşünde de Bebek’teki bir kitapçıya uğradı. Buradan dergi ve kitap alan Ömer Bey, ardından teknesiyle Anadolu yakasındaki yalısına geçti.

Evde nişan

Hülya-Metin Aşık çiftinin kızları Eda, geçtiğimiz hafta ıbrahim Özçelik ile nişan yüzüğü taktı. Nişan töreni, Aşık çiftinin Suadiye’deki evinde yapıldı. Aile arasında gerçekleşen yüzük takma töreninde, Eda Hanım’ın abisi Murat Aşık ile eşi Esra Hanım da vardı. Eda Aşık, ilk evliliğini Serkan Keleş ile yapmış ancak bu evliliğin ömrü bir yılı geçmemişti...
Yazarın Tüm Yazıları