Trump ziyareti

Dünyada ve Türkiye’de büyük ilgi gören ve ilk kez Türkiye’de yerel bir ekiple uzun süreli olarak sahnelenecek olan “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali”, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sahnelenmeye başlanacak.

Haberin Devamı

Gösterinin provaları sürerken, Trump Towers Mall açılışı için gelen Donald Trump ve Ivanka Trump tiyatroyu da ziyaret etti. Trump ailesi, gösterinin sevilen karakterleri Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald ve Goofy ile fotoğraf çektirdi. Böylelikle Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” açılıştan önce önemli konukları provalarda ağırlamış oldu.
 
Mirsad’ın mahkemeye gelmesini bekliyorum

Basketbolcu Mirsad Türkcan’a boşyanma davası açan Dina Türkcan, önceki gün Nişantaşı’nda objektife takıldı. Dina Türkcan, boşanma süreciyle ilgili, “Kendisinden şiddet gördüğüm için geçtiğimiz temmuz ayı ortalarında boşanma davası açtım. Zaten dava açtığımdan bu yana Mirsad, evden uzaklaştırılma cezası aldı. Ayrı evlerde yaşıyoruz. İstediği zaman çocukları görebiliyor sadece. Geçtiğimiz hafta 3’üncü mahmeke de Mirsad gelmediği için mayıs ayına ertelendi. Boşanmak istiyorum ama Mirsad katılmadığı için davamız sürekli erteleniyor ve boşanamıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Seda değil Sinan

Geçtiğimiz günlerde Seda Sayan’ın Cihangir’den 3.5 milyon dolara ev aldığı haberleri çıkmıştı. Öğrendiğim kadarıyla Sayan’ın aldığı yazılan Cihangir’de White Mill kafenin de bulunduğu apartmanı eski eşi Sinan Engin almış. Cihangir’de oturan Cenk Eren’le birlikte binayı gezen Engin, yeni yatırımı için toplam 5 milyon dolar ödemiş. 

Özel gösteri

Kanadalı ünlü şovmen-müzisyen Michel Lauizere, Türkiye’deki ilk gösterisini, geçen ahfta sonu Fatoş Sarıgül, Didem Anteri, İpek Varol, Eda Kosif, Nazlı Öztarhan, Mevna Toksöz, Elif Özyiğit, Kerem Tunceri gibi cemiyet hayatının ünlü anne ve çocuklarına özel olarak, Forum İstanbul Müzik Fabrikası’nda sergiledi.

Van’da Çocuk Evi

Türkiye Vodafone Vakfı, ‘Geleceğe İlk Adım Projesi’ kapsamında, AÇEV ve Türk Kızılayı ile birlikte, Van’da üç yeni ‘Çocuk Evi’ kurdu. Van’daki konteyner kentlerde yaşayan depremzede çocuklara ve ailelerine yönelik eğitim ve rehabilitasyon çalışmalarının gerçekleştirileceği ‘Geleceğe İlk Adım’ Çocuk Evleri ile çocukların yaşadıkları travmayı aşmalarına, depremin yarattığı izleri silmelerine yardımcı olunması hedefleniyor.

Haberin Devamı

Yarın Cahide’de

Yarın akşam, Hayriye tiplemesiyle Cahide Show ekibiyle sahneye çıkacak olan Aydın, geçen hafta sonu yine aynı mekandaydı. Aydın, salı gecesi eğlencenin nasıl olacağının ipuçlarını o gecede verdi.
 
Kelly'nin tercihi

Cengiz Abazoğlu’nun tasarımlarını tercih eden Hollywood yıldızları arasına Kelly Osbourne da katıldı. Heavy metal müziğin efsane ismi Ozzy Osbourne’un kızı Kelly Osbourne,başrolünde oynayacağı sinema filminde giyeceği kostümler için Abazoğlu’nun kapısını çaldı. Modacı, yakında çekimlere başlayacak olan Osbourne için dokuz parça kıyafet tasarladı. Kelly Osbourne, geçtiğimiz günlerde Los Angeles’ta düzenlenen bir davete de Abazoğlu’nun imzasını taşıyan bir elbiseyle katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları