Trump Cadde ekimde açılıyor

Trump Alışveriş Merkezi’yle işletmeci İzzet Çapa’nın işbirliğinden doğan Trump Cadde, 31 Ekim’de açılıyor.

Haberin Devamı

Trump Cadde, konsepti ve mimarisiyle sektöre yepyeni bir tarz getirecek.

Trump Alışveriş Merkezi’nde 31 Ekim’de açılacak olan Trump Cadde, İstanbulluların sosyal yaşamına farklı bir soluk, yepyeni bir tarz getirecek.
Limonata, Bali Bey, Nezih Kebap, Rumi Tantuni, Fiorucci, Bun Design, PapaBubble, Coca-Cola’nın da olacağı Trump Cadde’de 15’i yeme&içme olmak üzere toplam 25 özel marka yer alacak. Mimari konseptine ünlü mimar Gökhan Avcıoğlu’nun imza attığı Trump Cadde, toplamda 2 bin 500 m2’lik üstü açık bir alana yayılacak.
Şileplerin üzerinde ve limanlarda üst üste görmeye alıştığımız ‘konteyner’lar, burada yeni bir kimlik kazanacak. Her marka, kendilerine özel tasarlanan konteyner’larda hizmet verecek. Hareketli sokakların bulunacağı alanda üç farklı etkinlik meydanı eğlence noktaları olarak konumlanacak. Trump Cadde ayrıca dünya metropollerinin yeni trendi olan ‘bina çatılarında organik tarım’ı İstanbul’a bambaşka bir boyutta taşıyacak. Trump Cadde’deki ‘tarlalarda’ yetişen ürünler, buradaki restoranlarda müşteriye sunulacak.

Haberin Devamı

Rekabet sürüyor

Trump Cadde’de yer alacak 25 özel markanın 22’si belirlendi. Son üç konteyner için ise markalar birbirleriyle rekabet halinde.

Macera labirenti

Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi, minik ziyaretçileri için eğlenceli bir etkinlik düzenliyor. 12-22 Eylül arasında yapılacak “Tom&Jerry Macera Labirenti” adlı etkinlikte çocuklar dev bir labirente girecek, tüm engelleri aşarak Jerry’ye peynir ulaştırmaya çalışacak. Etkinliğin tanıtımı için geçtiğimiz gün bir parti düzenlendi. Partiye katılan cemiyet hayatının ünlü isimleri, çocuklarıyla birlikte eğlenceli saatler geçirdi.

Padişah torununun en mutlu günü

II. Abdülhamit’in soyundan gelen Adile Nami Osmanoğlu’nun kızı Feyzan Osmanoğlu, geçtiğimiz ay Fransız Benjamin Bommert ile evlenmişti. Genç çift, önceki akşam Galatasaray’daki bir mekânda yemek daveti verdi. Geceye Leyla Alaton, Meltem-Ateş Ünal Erzen ve Erkan Öze rman da katıldı. İsmail BAYRAK

Yazarın Tüm Yazıları