TMSF, Dünya Ticaret Merkezi’ndeki 18 dükkanı satıyor

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu(TMSF), muhammen bedelleri toplamı 6 milyon 433 bin YTL olan Dünya Ticaret Merkezi’ndeki 18 dükkanı yarın satışa çıkaracak

TMSF'den yapılan açıklamaya göre, taşınmazların ihalesi, 6 Mart Salı günü Profilo Alışveriş Merkezi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilecek. 1 milyon 180 bin YTL bedelli bodrum katta yer alan 16 numaralı bağımsız bölüm, dükkanlar arasında en yüksek muhammen bedele sahip satışa konu olacak.

18 dükkanın tümü İstanbul Bakırköy’deki EGS Business Park Blokları’nda yer alıyor. EGS Business Park; CNR Fuar ve Sergi Alanı, Kongre Merkezi ve otelleri de içine alan 500 bin metrekarelik İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Projesi kapsamında, 100 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. Ticaret yönünden oldukça talep gören bölgenin doğusunda Ataköy, batısında havaalanı, güneyinde Yeşilyurt - Yeşilköy ve kuzeyinde ise E-5 Karayolu bulunuyor.

Gayrimenkuller, muhammen değerlerinin yüzde 75’inden az olmamak üzere ve satış masraflarını geçmesi şartıyla en çok artırana ihale edilecek. Verilen bedel muhammen değerin yüzde 75’inden az olur ya da hiç alıcı çıkmazsa, ikinci satış 13 Mart'ta gerçekleştirilecek.
Yazarın Tüm Yazıları