Tiyatro gönüllüleri ödüllendirildi!

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş sponsorluğunda düzenlenen 18. İstanbul Tiyatro Festivali, festivalin gerçekleştirilmesine katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketi verdi.

Haberin Devamı

İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı’nın ev sahipliğinde X Restaurant’da yapılan ödül töreninde İKSV’nin öncü sponsoru Eczacıbaşı Holding ve resmi sponsorları THY, Vodafone ve DHL’in yanı sıra festival sponsorları Aygaz, Opet ve Tüpraş’a teşekkür edildi.

Mutfak alışverişi

Ünlü fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede, dedesi Hüsrev Gerede’nin anıtı önünde evlendiği Cem Büyükhanlı ile geçtiğimiz yaz boşanmıştı. Koray Erkaya ve Ahmet Ağaoğlu’ndan toplam dört çocuğu olan Bennu Gerede’yi Nişantaşı’nda gördüm. Elinde alışveriş torbaları ile hızlı adımlarla yürüyen Gerede, mutfak alışverişi yaptığını söyledi.

Özlem bitti

Milli sörfçü Bora Kozanoğlu, Dünya Şampiyonluğu için geçtiğimiz ay Kore’deydi. Yarışlardan dolayı ayrı kalan sevgilileri önceki gün Kanyon’da gördüm. Uzun süredir ortalarda gözükmeyen Eda Taşpınar ve Bora Kozanoğlu film izleyip baş başa yemek yiyerek hasret giderdi.

Haberin Devamı

Yeni partneri oğlu

Beş ay önce inşaatçı Hasan Erdem’den boşanan Ayşe San, önceki gün oğluyla Nişantaşı’ndaydı. Keyifli olduğu gözlenen Ayşe San, oğluyla bir restoranda baş başa yemek yedikten sonra alışveriş turuna çıktı.

Festival zamanı

Müziği, doğası ve atmosferiyle Türkiye’nin en çok beklenen etkinliği Chill-Out Festival, Lounge FM 96.0’nın katkılarıyla, Kemer Golf & Country Club’da yapıldı. Festivalin onur konuğu, Senegal barış elçisi, 15 kişilik muhteşem orkestrasıyla Baaba Maal oldu!

Çocuklara eğlence

Ünlü anneler ve çocuklarının buluşma adresi olan Sitare Akdilek’in sahibi olduğu Levent’teki Party Kids bugün renkli bir partiye daha ev sahipliği yapacak. Vestel, Warner Bros. Consumer Products Türkiye temsilcisi Lisans A.Ş. ile yaptığı sürpriz işbirliğini tanıtacağı partide dünyaca ünlü çizgi kahramanlar çocuklarla buluşacak.

Yazarın Tüm Yazıları