TiÅŸörtün güzel havalarla flörtü

Havalar ısındı, açık hava mekânları kapılarını açtı, modadaysa resmi olarak tişört mevsimi açılmış oldu

Haberin Devamı

Tişört, erkeğin hayatındaki tartışmasız en işlevsel ürünlerden biridir. Yaz kış demeden iş-güç bakmadan üstünden tişört eksik olmayan binlerce erkek vardır. Şimdi yazın yaklaşmasıyla kumaşları inceldi, yakaları genişledi, yazlık modelleri rafları doldurdu. Tişörtlere dair bilmeniz gereken en temel şey yakalarına göre farklı isimler alması: Polo yaka, V yaka, bisiklet yaka, denizci yaka, havuz yaka hep kullanılan yaka izinden çıkarılıyor. Her okazyona uyum sağlayacak şekle girebilir.
Mesela....

POLO YAKA SEVENLERE        Â

Polo yaka, pike kumaş tişörtler bu sezon ön planda, özellikle de gençler arasında. Biraz İngiliz biraz İtalya sahilleri havasında, rengârenk polo yaka tişörtler, bir bermuda ve espadrille kombinlendiğinde sizi anında yazlık kulüp havasına sokar. Yakaları tam iliklendiğinde ve renkli bir koton pantolonla giyildiğindeyse hafif serin bir yaz akşamı yemeği için ideal bir kombine dönüşür.Yakalı olmasından dolayı erkeğe daha formal bir hava veren bu tişörtü yaz boyunce ofis ortamında kullanmak da mümkün. Polo yaka tişört üzeri ceket de sık kullanılıyor, aklınızda bulunsun.
Nerede bulunur?  Fred Perry, Pierre Cardin, Lacoste, Armani, An Original Penguin, Tommy Hilfiger, D&G, Ferre, Ralph Lauren, Etro, Burberry, Faconnable.

Haberin Devamı

BÄ°SÄ°KLET YAKADAN ÅžAÅžMAYANLARA
Açık bisiklet yaka, ince, düz renk tişörtler ÅŸu aralar kadın erkek herkesin üstünde. Sebebi belli: Günlük ve rahat bir görüntü verir, kullanımı pratiktir. Renkleri sakin olduÄŸu sürece dökümlü ve viskonlu versiyonunu şık bir takım elbisenin içinde veya bir ceketle giyebilirsiniz. Beyaz olanı her zaman, her ÅŸeyle kombinlenebilir. Dikkat etmeniz gereken iki durum var. Biri, üzeri çok yazılı, baskılı, numaralı kolej tişörtlerini plaj ve spor salonu dışında giymemeniz. DiÄŸeri, kapalı yaka ve çok dar lycra tişörtlerden uzak durmanız.Â
Nerede bulunur? Mavi Jeans, H&M, LEE Cooper, Dkny jeans, CK jeans, Mango He, Guess.

Bilmeden alışverişe çıkma

V yakanın derinliği, bu sene abartılarak göğse kadar indi. 2 sezon önce oldukça feminen bulunan V yakaları, bu yazl ceket içine veya jean gömlekler içinde kullanabilirsiniz.
Piksel baskılı, renkli dijital baskılı, enine çizgili, vahşi hayvan desenli, post desenli, füme, indigo, lacivert, gri, mercan, yeşil, saks, sarı, beyaz ve siyah düz renk tişörtler bu yaz moda. Üçer beşer alın, gündüz gece kullanın.
Uzak durmanız gereken tişört modelleriyse ÅŸunlar: Kapalı ve kalın dikiÅŸli, bisiklet yakalı, kapalı V yakalı, lycralı, yazılı, sayılı, kolej tişörtleri...Â

 

 

Yazarın Tüm Yazıları