Tespihli playboy

İki aydır flört ettiği Bade İşçil’le ilişkilerine ara verdiğini söyleyen Emre Kütük, yeni yıla, kız arkadaşıyla Seyrantepe’de yapılan partide girdi.

Emine-İlhan Kütük çiftinin oğlu Emre, sabaha kadar süren partinin çıkışında elindeki ilginç tespihiyle dikkat çekti. Emre Bey, bu tespihi çok sevdiği bir arkadaşının hediye ettiğini ve manevi değerinin olduğunu söyledi.

Les Ottomans’da yılbaşı

Gül Ergi, yeni yılı Hotel Les Ottomans’da karşıladı. Hayat arkadaşı Yücel Mergen ve annesi Nebahat Ergi’yle birlikte yeni yılı karşılayan Gül Hanım, o gece için otelin suitini kiralamış. Otelin sahibi Ahu Aysal’ın, geceliği 3 bin 500 dolar olan suit için özel bir indirim yaptığını duydum. Bu arada Ahu Aysal’ın yeni yılı Avrupa’nın ünlü kayak merkezi, jet-set’in tercih ettiği Courchevel’de kızları ve torunlarıyla birlikte karşıladığını da belirteyim...

Erken terk ettiler

Dilruba Sarıyer, yılbaşını flörtü Kerim Müderrisoğlu ile kutladı. Geçtiğimiz yıl ayrıldığı Rebul Eczanesi’nin sahibi Kerim Bey’le üç ay önce barışan Dilruba Hanım, A46 Organizasyon şirketinin organize ettiği yılbaşı kutlamasını erkek arkadaşıyla erken saatlerde terk etti.

Miami-Nişantaşı hattı

Şebnem-Mehmet Dereli çifti, bayram tatillerini Miami’deki evlerinde geçirmişlerdi. Dereli çifti yeni yıla ise İstanbul’da girdi. Merkan-Murat Tabanlı çiftinin evlerinde verdikleri davete katılan çift, birlikte gittikleri diyetisyenin faydasını görmüş ve fazla kilolarından kurtulmuşlar...

Bu iş ciddi

İzzet Antebi, sevgilisi Didem Sarı ile ilk kez geçtiğimiz yaz aylarında Çeşme’de tatil yaparken görüntülenmişti. Hızlı çapkın Antebi’nin bu flörtünün de kısa süreceğini düşünenler yanıldı. Antebi ve Didem Sarı, yeni yılı birlikte karşıladı. Seyrantepe’deki A46 Organizasyon şirketinin organize ettiği davette gece boyunca sarmaş dolaş eğlenen sevgililerin ilişkilerinin yakında resmiyet kazanacağını düşünenlerin sayısı hiç de az değil.

Davete Çapa imzası

Şebnem-Celal Çapa çifti yılbaşı gecesi, ünlü mimar çift Merkan-Murat Tabanlı’nın Nişantaşı’ndaki evlerinde verdikleri davetteydi. Davete birçok ünlü isim de katıldı. Çapalar, ellerinde şampanya şişeleriyle geldikleri davette geceyi esprileriyle renklendirmişler. Duyduğuma göre Celal Çapa’nın yılbaşı gecesi dostlarına yaptığı şakalar ise yeni yıl boyunca konuşulacak, hatırlanacak cinstenmiş...

Amerika macerasına ara verdi

Esra Çavuşoğlu, geçtiğimiz yıl tası tarağı toplayıp Amerika’ya gitmişti. Psikolog olmaya karar veren ve Amerika’da psikoloji eğitimi alan Çavuşoğlu, yılbaşını bahane edip İstanbul’a geldi. Esra Hanım, Abdi İpekçi Caddesi’ndeki evine komşu olan Merkan-Murat Tabanlı çiftinin verdikleri yılbaşı davetine katıldı ve dostlarıyla hasret giderdi.

Bit pazarı ürünü

Emre Ergani, yeni yılı nişanlısı Şebnem Işık’la sahibi olduğu Blackk adlı gece kulübünde karşıladı. Emre Bey’in yılbaşı gecesi giydiği ceketi ise dikkat çekiciydi. Şal desenli kahverengi tonlarındaki ceketi, geçtiğimiz ay arkadaşları Celal Çapa ve Ersoy Çetin’le birlikte gittikleri Paris’ten alan Emre Ergani, bu ceket için 30 euro vermiş.

Parti zamanı

Genç sevgililerle genç kaldığını ve bu yüzden kendinden küçüklerle aşk yaşamakta sakınca görmediğini söyleyen Çiğdem Kayalı, yeni yılı sevgilisi Uğur Güven’le karşıladı. Kendisinden 16 yaş küçük sevgilisi Uğur Güven’le sabahın ilk ışıklarına kadar Seyrantepe’deki partide eğlenen Çiğdem Hanım, parti çıkışı nargile içmek için Bebek’teki Osmanlı Nargile Evi’nin yolunu tuttu.
Yazarın Tüm Yazıları