Tersi olsa söyler miydi?

Oynatmaya çalıştığı hücum futbolu nedeniyle Daum’u destekleyenlerden biriyim. Maç da kaybedebilir Daum. Nasıl 8’de 8 yaptıysa şimde de puan kaybedebilir. Ama mağlubiyetin nedenlerini sayarken çift forvetle çıkmayı “Futbolcularım istedi” söylemini çok yadırgadım.

Haberin Devamı

Maçı Fenerbahçe 5-1 kazansa Herr Daum kalkıp da “Çift forvetle oynama fikrim yoktu. Futbolcularım istedi. Bu galibiyet onların eseridir” der miydi? Hiç sanmıyorum.. O yüzden kötü günlerde futbolcularınızın arkasında durursanız onlar da sizi düzlüğe çıkarmak için daha çok çaba sarfederler..

Haftanın Oyuncusu

Rüştü REÇBER

Son 3 maçta kalesini gole kapatan Rüştü’nün Manchester maçındaki performansı gençlere örnek olacak cinstendi.

Haftanın Fotoğrafı/images/100/0x0/55ea981df018fbb8f88a2ba8

Christoph Daum ve Yılmaz Vural...

Geçen hafta karşı karşı karşıya gelen iki teknik adamın heyecanları arasında ne kadar büyük fark var değil mi?

Haftanın Asisti

Ergün Teber

Fenerbahçe şoku atlattıktan sonra ikinci yarıya galibiyet için çıkmıştı. Ama Ergün Teber’in nefis pası ve Cenk’in
golü haftanın sürprizini de getirdi..

Haftanın Golü

Rodrigo Tello

Haberin Devamı

Güzel goller vardı bu hafta.. Örneğin Trabzonspor’dan Serkan’ın Eskişehirspor’a attığı, Bursaspor’dan Volkan Şen’in G.Saray’a ağlarına gönderdiği top. Ama Tello’nun Old Trafford’da attığı golün tarihi önemi olduğu için ben onu seçtim..

Haftanın Kanadı

Volkan Şen

Galatasaray bir yıldır peşinden koştuğu sağ kanat oyuncusu Volkan Şen’in güzel golüyle teslim olurken, Volkan da haftanın en iyi kanat performansını sergiledi.

Haftanın Golü

Volkan Demirel

Hiç kuşkusuz haftanın en inanılmaz hatasını yapan isim Fenerbahçe kalecisi Volkan’dı. Henüz ilk dakika dolmadan auta  giden topu elinden kaçıran tecrübeli kaleci maç boyu o anın moral bozukluğunu yaşadı.

Haftanın Teknik Direktörü

Mustafa Denizli bütün haftaya damgasını vurdu. Yılmaz Vural, Fenerbahçe’yi sürklase etti. Ayrıca ligin üst tarafını hizaya getirdi bir anlamda.. Haftanın teknik direktörü olarak da iki ismi birbirinden ayırmıyor, üçüncülüğü
Ertuğrul Sağlam’a veriyorum.

Haftanın Takımı

Beşiktaş

Bursa olabilir, Kasımpaşa olabilir.. Ama 7 günde gol yemeden üç zor maçı kazanıp iki cephede birden iddialı duruma gelen Beşiktaş benim için haftanın takımıdır..

Haberin Devamı

Haftanın Yabancısı

John Jedinak

Antalyaspor onu Gençlerbirliği’nden kiralamıştı. John Jedinak da gitti iki gol birden atarak Gençlerbirliği’ni yıkan isim oldu. Gollerden sonraki sitemkar sevinci dikkatlerden kaçmadı zaten..

Haftanın Genci

Şahin Aygüneş

Kasımpaşa’nın geçen sezon Karlsruhe’den aldığı 19 yaşındaki Şahin Aygüneş, Süper Lig’deki ilk golünü Fenerbahçe’ye atarken dikkatleri çeken isim oldu.

Yazarın Tüm Yazıları