Ters ayak

KÜLTÜR söz konusu olunca yurdum insanının gözü hiçbir şey görmez. Konserlerin, tiyatro ve dans gösterilerinin İstanbul’un 7 tepesine dağıldığı bu akşamda maça gidecek bir Allah’ın kulunu ara ki bulasın.

Haberin Devamı

Eminim ki bu maç, bu kültür akşamına denk gelmeseydi Olimpiyat Stadı’ndaki biletli seyirci sayısı ikiye katlanırdı!.
Beşiktaş’ın oyun anlayışı aynı. 4’lü defansın önündeki üçlü Fabian Ernst, Fink ve Necip, rakip orta sahasını marke ediyor. Beraberliğe çıkmış bir takımın oyun kurucusunun bile bire bir marke edilmesini anlamak biraz zor. Oyna topunu, o seni marke etsin.
Belediyespor çok rahattı
Kazanmak zorunda olan Beşiktaş, Büyükşehir Belediye’den alınacak 1 puanı öpüp başına koyacak. Kanatlarda, sağda Tello, solda da Holosko, Mustafa Denizli’nin ters ayak esprisi. Bu iki kanat oyuncusu yer değiştirip maça düz ayak girince sağdan soldan etkili orta ve ataklar gelmeye başlıyor. İlk 45 dakikada Beşiktaş’ın direkten dönen topu, Bobo’nun etkili şutunda Hasagiç’in kurtarışı dışında, ceza sahası içerisinde Beşiktaş’ın etkisi yok. Ramazan’ın ayağıyla kurtardığı pozisyonu da gözardı etmemek lazım.
Büyükşehir Belediye, Beşiktaş’a göre rahat, beraberlik işini görüyor. Galibiyet bal kaymak, yenilgi de bile Kasımpaşa galibiyeti Büyükşehir Belediye’yi gruptan çıkarır. İkinci yarıya hızlı başlayan Büyükşehir Belediye golü bulmakta gecikmiyor, İskender’in muhteşem ayak içi plasesi Kartal’ın
ağlarında.

Haberin Devamı

Takdir etmeliyiz

BÜYÜKŞEHİR Belediye’nin kararlı oyununu takdir etmek lazım. Defansındaki Barbosa ve Cesario ağır görünüşlerine rağmen yerinde müdahaleleri ve kademe anlayışları sayesinde rakibe fazla pozisyon vermiyorlar. Ekrem’in yaptığı bindirmeler ve ofansa yardım arzusu takdir topluyor. Büyükşehir’in orta sahada rakip kim olursa olsun top oynamaya çalışan, ayağa iyi pas yapan oyuncuları var. Pozisyon sayıları az olsa da maç kazanmasını bildiler. Tebrikler Abdullah Hoca.

Yazarın Tüm Yazıları