Terazi burcunun diğer burçlarla ilişkileri

TERAZİ ve ASLAN

Her iki tarafın da yaşamında aşkın çok büyük bir öneme sahip olması, bir araya gelmelerini kaçınılmaz kılar. Aslan’ın kolayca karara varabilme kapasitesi, kararsızlıklarıyla ünlü Terazi’nin rahatlamasına yardımcıdır. Terazi’nin nazik, zarif davranışları ve kuvvetli estetik yargıları, Aslan’ın egosunun beslenmesine ve tatmin olmasına yardım eder.

Ortak sosyal faaliyetler, dostlar, arkadaşlar ve evde verilen davetler, ilişkinin giderek güçlenmesine ve sağlam temellerin oluşmasına neden olacaktır. Zodyak’ta uyum içinde bulunan bu ikili, dış dünyayla ilişkilerinde aranılan insanlardandır.

Birbirlerine verdikleri değeri, diğer insanlar içinde de göstermekten çekinmeyen bu çift, insanları eğlendiren, etkileyen ve kendilerine çeken özel bir karizmaya sahiptir. Aslan ve Terazi cinsel yaşamda da mükemmele yakın bir uyum içindedirler. Aslan’ın sıcaklığı, Terazi’nin zarafeti ile birleşince, sekste müthiş bir ikili ortaya çıkar.

TERAZİ ve BAŞAK

Rasyonel ve ulaşılabilir amaçların peşinden gitmeyi seven Başak ile, lüks ve seçkin zevklere sahip Terazi’nin anlaşması pek kolay değildir. Mental alışveriş kuvvetli olmasına karşın, temel yaşamsal amaçların farklılığı, iki tarafın da çok çaba harcamasına ve yorulmasına neden olacaktır. Terazi’nin aşkı her şeyden önde tutması, yaşamının kaynağı olarak görmesi Başak için kolayca kavranabilir bir durum değildir.

Terazi’nin aradığı sevgi sözcüklerini, zarif hediyeleri ve nazik komplimanları karşılamakta Başak oldukça zorlanır. İki tarafın da mükemmelliği verdiği önem ortak bir nokta olarak kabul edilebilir. Bu birliktelikte dengenin yaratılması, eşit şartların oluşturulması ve fayda sağlayan bir ilişki haline getirilmesi, ilişkinin kalıcılığı açısından öneme sahiptir. Zor şartların insanı Başak ile, konforuna düşkün Terazi’nin aralarında muhakkak bir orta yol bulunabilir. Zodyak’ta arka arkaya burçlar oldukları için aslında birbirilerinden öğrenecekleri çok şey vardır. Başak için duygusal anlar da, cinsellik de yaşamın temel taşları arasında değildir. Oysa ki Terazi bu tür paylaşımlara ciddi anlamda ihtiyaç duyar.
Yazarın Tüm Yazıları