Terazi

Geçtiğimiz yılla kıyaslandığında bu yıl sizin için daha rahat geçecek Sevgili Teraziler. Burcunuzdaki Satürn, 2009 yılından beri sizi test ediyor. Test bu yıl da devam edecek, ancak yılın ikinci yarısında İkizler burcuna geçecek Jüpiter, Satürn’ün etkilerini hafifleterek biraz nefes almanızı sağlayacak.

Haberin Devamı

Seyahatler, kardeşler, yakın akrabalar, sosyal aktiviteler başlıkları altında toplanan konularda birkaç yıl sürecek değişim dönüşüm sürecine giriyorsunuz.
Hayatınızı değiştirebilecek seyahatler, dış ticaret olanakları, reklam, bilişim veya yayıncılıkla ilgili konular gündeme gelebilir.

2012’de iş

Maddi açıdan rahat edeceğiniz, kazançlarınızın arttığı bir yıldasınız. Ancak harcamalarınız da artabilir.(Özellikle nisan ve mayıs aylarında.)
Yılın son iki ayından itibaren maddi konularda sıkıntılı durumlar oluşmaya başlayabilir. O nedenle hesapsız harcamalar yapmak yerine paranızı biriktirmeniz veya doğru kanallarda değerlendirmeniz yararınıza olur.
İşle ilgili borçlandıysanız, 2015 yılına kadar bu borçla ilgili hızlı bir trafik sizi bekliyor.
Bu yıl iş hayatı ve kariyerle ilgili en zor yorum yapılabilecek burçlardan birisiniz. Bazı Teraziler büyük ilerleme gösterecekken, bazıları sıkıntılar yaşayabilir. Bu durum, bireysel doğum haritalarınıza göre şekillenecek gibi görünüyor.
Eylül doğumlu Teraziler, 24 Haziran ve 19 Eylül civarında riskli adımlar atmamaya özen göstermeli. 14-23 Ekim aralığında doğanlar, yıl genelinde özellikle de haziran ayına kadar öfkeli çıkışlardan ve aşırı özgüvenli hareketlerden uzak durmalı.
Mal mülk konularında veya ortak kaynaklar açısından bu yıl şansınız yüksek. Uzun süredir çözümlenmeyen konular bu yıl çözüme kavuşabilir. Evle ilgili radikal değişimler de söz konusu olabilir. Partnerinizle fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Anneniz ve partnerinizin anlaşmakta zorluk çekmesi huzursuzluk yaratabilir. Evle ilgili konular, 2015 yılına kadar iş hayatınızı da zorlayabilir.
Psikolojik veya fiziksel sağlığınız açısından 3 Temmuz’a kadar bir tedavi ve iyileşme süreci söz konusu. Daha iyi olmak için gayret göstereceğiniz ve şansın yanınızda olduğu bir dönem.
NOT: Yükselen burcunuzun yorumunu da okumalısınız...

Haberin Devamı

2012’de Aşk

Özel yaşamınızda değişik açılardan onurlandırılacağınız veya ödüllendirileceğiniz bir yıldasınız.
Yeni ilişkiler içine girebilir, sosyal çevrenizi yenileyebilirsiniz. (Özellikle ocak, mart, temmuz, ağustos, kasım ayları ve aralık ayının son günleri.)
Eğer beklenmedik hareketler sizi çok fazla etkilemezse ya da siz bu konuların üzerinde çok fazla durmazsanız, her şey olumlu yönde değişmeye başlayacak.
Ne yaparsanız yapın, bu sefer tatmin olmanız hiç zor olmayacak.
Zorlu bir sürecin ardından aşk hayatınızda istediğiniz koşulları yakalayarak sevinebilirsiniz. Eğer ters giden şeyler varsa, mevcut ilişkinizde daha olumlu koşullar oluşacaktır.
Ancak tüm bu saydıklarım şubat ayının ortalarına kadar hissedilmeyecektir.
Bu arada bekar Teraziler evlilik yoluna girebilirler.

Yazarın Tüm Yazıları