TEOG ilk gün oturumları tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 08:58

TEOG ikinci dönem sınavlarının birinci gün son oturumu din kültürü ve ahlak bilgisi bitti. Böylelikle TEOG ikinci dönem sınavlarında ilk gün maratonu tamamlanmış oldu.

Haberin Devamı

1 milyon 185 bin 328 öğrencinin katıldığı ikinci dönem Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş  sınavında (TEOG) yarın fen bilimleri, TC inkılap tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil oturumları yapılacak. Saat 9.00’da fen bilimleri oturumuyla başlayacak ikinci gün, saat 10.10’da TC inkılap tarihi ve Atatürkçülük, saat 11.20’de başlayacak yabancı dil oturumlarıyla devam edecek.

11.20: Öğrenciler son oturumda

TEOG ikinci dönemde sıra, son oturum olan din kültürü ve ahlak bilgisinde. Diğer testlerde olduğu gibi 40 dakika içerisinde 20 sorunun yer aldığı oturum saat 12.00’de sona erecek.

10.50: TEOG’da matematik oturumu sona erdi

TEOG’da ikinci oturum olan matematik sona erdi. Şimdi sırada son oturum olan din kültürü ve ahlak bilgisi var. Öğrenciler yarım saatlik aranın ardından bugünün son sınavı için salonlara alınacak. Son oturum 11.20’de başlayacak.

Haberin Devamı

10.10: TEOG matematik oturumu başladı

TEOG’da ikinci oturum matematikle başladı. Öğrencilere 20 soru için 40 dakikalık süre veriliyor. Sınav sona erdikten sonra adaylar 30 dakikalık ara verecek. Bu günün son oturumu olan din kültürü ve ahlak bilgisi ise 11.20’de başlayacak.

TEOG’da Türkçe sona erdi

TEOG sınavlarının ikinci dönem birinci gün ilk oturumu olan Türkçe sona erdi. Sırada matematik var. Adaylar 30 dakikalık aranın ardından öğretmenlerinin yönlendirmesiyle sınav salonlarına alınacak. Uzmanlar teneffüste sınav hakkında konuşmamaları ve dinlenmeleri konusunda öğrencileri uyarıyor.

TEOG maratonu Türkçe ile başladı

MEB tarafından yapılan, 8'inci sınıf öğrencilerinin girdiği TEOG ikinci dönem sınavlarının birinci günü Türkçe oturumuyla saat 09.00’da başladı. 20 soru için 40 dakikalık süre tanınan Türkçe oturumu 09.40’da sona erecek. Adaylar 30 dakikalık aranın ardından saat 10.10’da matematik oturumuna alınacak.

1 milyon 185 bin 328 öğrencinin katılacağı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarının ikincisi bugün yapılıyor. Yurtiçinde 970, yurtdışında ise 15 merkezde gerçekleştirilen ikinci dönem TEOG sınavlarının birinci gününde Türkçe, matematik ile din kültürü ve ahlak bilgisi oturumları düzenlenecek. 27 Nisan’da ise fen bilimleri, TC inkılap tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil oturumları tamamlanacak.

Haberin Devamı

TEOG ilk gün oturumları tamamlandı

Haber önerilerinizi, fotoğraflarınızı ve videolarınızın Hürriyet'te yayınlanması için e-posta adresimiz halkinhurriyeti@hurriyet.com.tr ve Whatsapp numaramız 05337814345

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!