Apple, 20 Nisan'da neler duyuracak?

Apple, bu yılın ilk büyük etkinliğini 20 Nisan tarihinde gerçekleştiriyor. Basın mensuplarına davetiye yollayan ve dileyen herkesin de katılabileceği Apple'ın bu dev etkinliğinde bazı önemli ürünlerin duyurusu yapılacak.

Haberin Devamı

Apple'ın etkinlikleri her zaman heyecanla beklenir ve bu zirvelerde tüm sene konuşulacak cihazlar ve diğer çözümlerle ilk kez karşılaşırız. Geçen yılın ikinci yarısında art arda etkinlikler düzenleyen Apple, 2021'in ilk etkinliğini ise 20 Nisan'da yapacağını duyurdu. Biz bunu elbette önce Apple'ın sesli asistanı Siri'den öğrendik.

Siri, kendisine “Bir sonraki Apple etkinliği ne zaman?” diye sorulduğunda “Özel etkinlik, 20 Nisan Salı günü Cupertino, Kaliforniya’daki Apple Park’ta. Tüm detayları Apple.com’dan öğrenebilirsiniz” yanıtını veriyor. Sonrasında da çok geçmeden Apple, bu tarihi doğruluyor ve resmi açıklama yapıyor.

TSİ 20.00'da başlaması beklenen etkinliğin içeriği ise net olarak bilinmiyor. Ama her zaman olduğu gibi bazı tahminlerimiz de var.

Haberin Devamı

Şirketin Spring Loaded ismini verdiği zirvede AirTags ve yeni nesil iPad Pro modellerini görücüye çıkarması bekleniyor. Apple'ın tanıtması beklenen yeni iPad modelinin mini-LED ekranlı ve daha hızlı işlemcili olması bekleniyor.
Apple, 20 Nisanda neler duyuracak
Diğer yandan Apple'a yakın kaynaklar, şirketin üzerinde kamera ve HomePod hoparlör bulunduran bir Apple TV modeli üzerinde çalıştığına dikkat çekiyor.

Apple'ın yeni Apple TV modelinin haricinde ekrana sahip olan akıllı bir hoparlör üzerinde çalıştığı da paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor. Amazon’un Echo Show'u ve Google’ın Nest Hub'ını andıran yeni ürün, iPad ve HomePod ürünlerinin bir karışımı olacak.

Bir kısım iddia ise Apple'ın yeni bir AirPods modelini görücüye çıkarabileceğinin altını çiziyor. Bildiğiniz gibi kulaklık tarafında son olarak AirPods Max ile tanışmıştık.

Şimdilik bu etkinlikle ilgili beklentiler bundan ibaret. Tüm detayları 20 Nisan akşamı beraber öğreneceğiz.

Yazarın Tüm Yazıları