Teke tek

Fatih ALTAYLI
Haberin Devamı

İrtica çok organize

İrticanın ne denli organize olduğunu görüyor musunuz? Bir mürteci mahkemeye düşüyor. Organizasyon çalışmaya başlıyor. Önce kendilerine yakın bir hâkim ayarlanıyor. Bilirkişi raporu gerekiyor. Hemen mürtecilerden oluşan bir bilirkişi heyeti kuruluyor. Milyonların gözünün içine baka baka suç işleyenler aklanıyor.

Bir başka mürteci hapse giriyor. Suikast sanığı... Hatta mahkûmu... İhticai organizasyon çalışıyor. Önce uygun bir hapishanenin uygun bir koğuşu ayarlanıyor. Sonra da kafadar cezaevi görevlileri... Dışarı bir şey mi çıkacak, içeri bir şey mi girecek? Kolayca yapılıyor. O da yetmiyor... Mürteci hapiste üniversite sınavına giriyor. Nasıl yapılıyorsa, Türkiye 1'incisinden çok puan alıyor.

Cezaevinde başında duranlar yardım etti desen olmaz... Alayını toplasan beş para etmezler... Belli ki, irticai organizasyon ÖSYM'ye kadar sızmış. Belli ki, sorular çalınıyor, yanıtlar çalınıyor, cevap anahtarları çalınıyor.

Nasıl oluyorsa, her tür ahlaksızlık bu sözde dindarlar tarafından yapılıyor...

Bir dizi daha yapın

Kumkapı katili Zeynep Uludağ, işlediği cinayet televizyon dizisi yapılınca, hiç utanmadan başrolü almıştı. Bir yandan cinayeti kazaen işlediğini söylüyor, diğer yandan o cinayet üzerinden para ve şöhret kazanmakta bir mahsur görmüyordu Zeynep Uludağ...

O Zeynep Uludağ, şimdi de evli bir erkekle basılmış. Bu kadının ne halt karıştırdığı beni ilgilendirmez...

Ancak televizyon yöneticilerinden bir ricam var. Bunu da dizi haline getirip, Zeynep Uludağ'a biraz daha para ve şöhret kazandırsınlar...

Kazandırsınlar ki, biz de yeni nesillere iyi ahlaklı olmanın bir erdem olduğunu hiç anlatamayalım...

Dini de kirletme

Tansu Çiller'in ‘‘Ya olacak, ya olacak'' diye kamuoyuna verdiği sözlerden biri ilk kez oldu... Çiller ilk kez yalancı çıkmadı...

Çiller, ‘‘8 yıllık eğitim yasası ya çıkacak, ya çıkacak'' demişti ya, Meclis ‘‘Siyasi hayatının son arzusudur. Giderayak kalbini kırmayalım'' düşüncesiyle yasayı çıkardı.

Ancak aynı Çiller, yasayla ilgili kıyameti koparıyor. Be kadın... Yasayı senin bakanın hazırlamadı mı? Sen o yasa metni için ‘‘Ya çıkacak, ya çıkacak'' demedin mi?

Şimdi ne diye yaygara yapıyorsun?

Madem imam hatip okullarına bu kadar meraklıydın, niye çocuklarını bu okullara yollamadın?

Dinden, imandan bahseden kadın! Çocuklarına din adına ne öğrettin? Bırak onları, sen ne biliyorsun?

Madem bu kadar İslam'a meraklıydın, imamsız yapamıyordun, doğurmak için niye Amerikalara gittin?

Sen kim, dine imana sahip çıkmak kim? Senin ağzında bu ülkenin bütün kutsal değerleri kirlendi... Servetine servet katmak için şehit analarını bile kullandın... Dinden uzak dur... Vallahi sonunda çarpılacaksın!..

NE ZAMAN ADAM OLURUZ

Ahlakdışılık ödüllendirilmediği zaman.

Yazarın Tüm Yazıları