Tek şişe sınırlaması

Distribütörlüğü bT Satış Pazarlama ve Ticaret A.Ş tarafından yapılan The Glenrothes, Cannes’da ödül alan 25 yıllık viskisini piyasaya sürüyor.

Ender ve olgun lezzetlerin bir karışımı olan viski, aynı zamanda eşsiz bir ambalajın içinde satışa sunuluyor. Yalnızca 2400 şişe üretilen 25 yıllık The Glenrothes, bT’nin yoğun uğraşları sonucu Türkiye’ye de gelecek. Bu viskinin seçkin satış noktalarında bulunabileceğini söyleyen Müge-Burak Türeci, herkesin bu viskiden sadece tek bir şişe alabileceğini söylüyor.

Antalya’daki masal dünyası

Antalya-Belek bir turizm merkezi daha kazandı; Spice Hotel&Spa... Antalya Havaalanı’na sadece 35 km. uzaklıkta bulunan Spice Hotel&Spa, özel plajı, bahçe, orman ve havuz manzarası ile bir cenneti andırıyor. Marok tarzı mimarisi, altın varaklı sütunları, devasa kristal avizelerin süslediği dekorasyonu ile tüm konuklarına kendilerini sarayda hissettiren bu görkemli otelin sahibi Nadire İçkale...

Nadire Hanım, "Spice’a otel değil bir masal diyarı demek daha yerinde olur. 1300 kişilik, 5 yıldızlı egzotik yapısı insanda alışkanlık yaratıyor. Türk hamamı, fitness, sauna, solarium, havuz bir yana, en keyiflisi masaj terapileri... Suyun farklı biçimlerde kullanıldığı su terapilerini de mutlaka denemenizi öneririm" diyor. Burada şarapla, sütle, balla yapılan cilt bakım kürleri de SPA turizmine yeni bir soluk getiriyor. Şifa dolu yosun banyoları ile küvet bakımları ise işin eğlenceli kısmı...

Tema Vakfı’nın 15. yılı kutlandı

Hayrettin Karaca ve Nihat Gökyiğit tarafından 1992 yılında kurulan Tema Vakfı’nın 15’inci yılı, önceki akşam Çırağan Sarayı’nda kutladı. Gecede, İstanbul Valisi Muammer Güler’e de vakfa katkılarından dolayı rozet takıldı. Yemek sonrası dans pistini dolduran ve geç saatlere kadar eğlenen konuklar arasında Hüseyin-Nimet Bayraktar çifti de vardı.

Kış partisinde coştular

Ayk Alex Karakulakyan ve Sabi Ödemiş’in sahibi olduğu Nişantaşı’ndaki Brasserie Leea’nın "winter party"si ünlülerın akınına uğradı. Emre Ergani’nin avukat nişanlısı Şebnem Işık da partiye katılanlar arasındaydı. Işık, geceye yakın arkadaşı İpek Tuzcuoğlu ile birlikte geldi. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken ikili, geç saatlere kadar dans edip eğlendi.

Beş günde 5 bin kişi gezdi

Sanat Galericileri Derneği tarafından düzenlenen, proje ortaklığını İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Dream Design Factory’nin yaptığı Artİstanbul 2007 Sanat Günleri sergisi, ilk beş günde 5000 kişi tarafından ziyaret edildi. Kültür Bakanı Ertuğrul Günay ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın da açılışında hazır bulunduğu Artİstanbul 2007’nin bugünlere gelmesinde dDf’in sahibi Esra Ekmekci’nin katkıları büyük...

Tarihi yalıdaki "kadın"

Sait Halim Paşa Yalısı, yaklaşık bir haftadır seramik sanatçısı Hülya Göçen’in ilk kişisel sergisi "Adı Kadın"a ev sahipliği yapıyor. Açılış kokteyli 8 Kasım günü yapılan ve Göçen imzalı 50 eserin yer aldığı sergi pazar akşamına kadar gezilebilir.

Tasarım dünyası Block sergisinde buluşuyor

Türkiye’nin ilk tasarım üssü Haaz Galeri, dünyaca ünlü tasarımcıları Block adını verdiği sergisinde bir araya getiriyor. Yerli ve yabancı sanatçıların Türk mermerinden tasarladıkları ürünlerin sergileneceği Block sergisi, bugün Karaköy Antrepo’da açılıyor. İMİB (İstanbul Maden İhracatçıları Birliği) sponsorluğunda, Doğal Taş Üreticileri ve İhracatçıları’nın desteği ile gerçekleşen sergi, dünyada örnekleri yalnızca MoMA ve Tate Modern gibi kurumlarda görülen türde bir organizasyon olacak. Projeye Campana Brothers, daha önce Jean Paul Gaultier’in defilesi için de tasarımlar yapan Jurgen Bey, 100% Design Tokyo’nun bu seneki kreatif direktörü Michael Young, Centre Georges Pompidou koleksiyonunda yer alan Konstantin Grcic ve dünyaca ünlü sanatçımız Haluk Akakçe’nin yanı sıra dünya çapında pek çok koleksiyonda eserleri bulunan Aziz Sarıyer, Defne Koz, Marcelo Rosenbaum, Autoban, Marcio Kogan, Arthur Casas, Tanju Özelgin, Arif Özden, Gökhan Avcıoğlu ve Jason Miller gibi önemli isimler katılıyor.

İkinci bebek geliyor

Zen Diamond’ın sahibi Emil Güzeliş’in haber spikeri eşi Şükran Güzeliş, ikinci çocuğuna 5.5 aylık hamile... Önceki akşam Tema Vakfı’nın 15. yıl kutlaması nedeniyle Çırağan Sarayı’nda bulunan Şükran Hanım, bebeğini kucağına almak için sabırsızlanmaya başladığını söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları