Tek eşlilik sömürgecilik icadıdır

Evlilik çocuk için yapılır... Erkekler mağara devrinden beri aynıdır: Penisi olan aldatır... Tek eşlilik sömürgecilik icadıdır...

Radikal söylemler değil mi?

Peki kim söylüyor bunları? Haydar Dümen mi? Hayır... Daha ilginç birisi...

Mizah dergisi Uykusuz’un usta kalemlerinden Vedat Özdemiroğlu, bu haftaki yazısında eşinden ayrıldığını okurlarıyla paylaştı. Ben böyle dobra dobra kaleme alınmış bir ayrılık yazısı okumamıştım.

İşte o yazı:

"Karımdan resmen boşanıyorum... Benim de gündemim işte bu! Davayı karım açtı... Çünkü çok haklı... E, n’apiyim, ben de doğamı yaşadım... Sömürgeci icadı tek eşliliğin ta. a...yim! Zaten evlilik çocuk için yapılır... O da var, Allah’a emanet... Durduk yerde hak etmediğim halde ben ’zalim’ o da (yine hak etmeden) ’mazlum’ olacağına, boşanalım gitsin o zaman ulan! Yancı karakter olmadığım, mağarada bekleyip ava çıktığım, afedersiniz penis sahibi olduğum için özür mü dileyeydim?!... (’Karşılıksız sevgi, güçsüzdür’, ayrı) Oğlum benim soyadımı ve genlerimi taşıyor, hep de taşıyacak... Nasipsiz, mutsuz ve çilekeş olmadığım için af dileyemem... Akrep burcuyum işte, buyum ben... Yancı cüceleri, maddiyat ya..şağını ve yarım akıllıları iplemiyorum!..."

Tek eşliliğe inanmayan Özdemiroğlu’na bilimsel destekte bulunalım.

Geçtiğimiz yıl İngiltere’deki Bradford Üniversitesi uzmanları, mağara devri insanları üzerine yaptıkları araştırmadan yola çıkarak, insanın tek eşliliğe programlı olduğunu düşünmenin hatalı olduğunu vurgulamış, hatta eş değiştirmenin ve grup seksin atalarımız için gayet doğal olduğunu belirtmişti.

Tek eşliliğin kurulu düzene geçildikten sonra toplumsal düzenin sağlanması için kurulduğuna dikkat çeken ünlü bilim adamı Timothy Taylor, şöyle diyor: "Atalarımız hakkında düşündüğümüz pek çok şeyin hatalı olduğunu fark ettik. Cinsel ilişki hayvanlardaki gibi üreme amaçlı değildi. Hatta kendileri sadece heteroseksüel ilişki yaşamıyordu. Atalarımız eğlenmek için cinsel ilişkiye giriyordu, grup seks, sado-mazo ilişki ve eşcinsel ilişki yaşıyorlardı. Cinsel yaşamlarına farklı tatlar katmak için seks oyuncakları da kullanıyorlardı."

Ne diyelim nerden nereye...

İşte Merve ile sevişecek şanslı erkek

Şöhreti, parayı bir kalemde silip, Bodrum’da sade bir hayatı tercih eden, 80’li yılların güzellik sembolü Merve İldeniz’in hayır için Harun Özakıncı’nın "Hadi Gari Cumhur" filminde sevişecek olması haber oluyor da sevişeceği erkek niye haber olmuyor?

Sıkı durun açıklıyorum... İldeniz’le hippi bir çifti canlandırıp, kameralar karşısında sevişecek şanslı erkek; emektar bir balet. Hayatının büyük bölümünü gurbet ellerde geçirmiş. İsveç, Amerika ve İskoçya’da 25 yıl aralıksız baletlik yapmış. Hisseli Harikalar Kumpanyası’nda rol almış. Şimdilerde Yıldız Teknik Üniversitesi Modern Dans Bölümü’nde hocalık ve serbest koreografi yapıyor. Adı: Ersin Yalçın. Yaşı: 48... Evli, ikiz babası olmayı bekliyor ve söylentilere bakılırsa İldeniz’in arkadaşı.

n "Evet sayın seyirciler, kaç gündür kraliçe ile yatıp kalkıyoruz."

(Mehmet Barlas, atv Ana Haber’de Kraliçe Elizabeth’in Türkiye ziyaretiyle ilgili haberi anons ederken.)

n "Biz de bir şeyh mi bulsak ne?"

(Aysun Kayacı, Haydi Gel Bizimle Ol programında, bir tarikat şeyhinin 14 yaşındaki kızın bekaretini bozup aynı gece 60 kez cinsel ilişkide bulunması hakkında yorum yaparken.)

n "Polis 1 Mayıs’ta turisti değil Kütahyalı’yı dövdü."

(İstanbul Valisi Muammer Güler, 1 Mayıs olaylarını değerlendirirken.)
Yazarın Tüm Yazıları