Tatilde görüntülendi

Şişli Belediyesi’nde yolsuzluk yaptığı iddialarıyla gündeme gelen eski eşi Gülay Çokay ile 1998 yılında yurtdışına çıkan ve uzun yıllar kırmızı bültenle aranıp iadesi istenen Orhan Aslıtürk, Mart 2011’de Türkiye’ye dönmüştü.

Haberin Devamı

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Aslıtürk, tatil yaptığı Bodrum’da meçhul bir kadınla görüntülendi. Gündoğan’daki Cuba Beach’de denize girip güneşlenen Aslıtürk, kendisini görüntüleyen gazetecileri fark edince rahatsız oldu. Cep telefonu ile gazetecilerin fotoğrafını çeken Aslıtürk, daha sonra gözlerden uzak bir yere geçti.

Orhan Aslıtürk kimdir

Orhan Aslıtürk adı ilk olarak, eski Şişli Belediye Başkanı Gülay Çokay ile 26 Eylül 1997’de evlenince duyuldu. Hakkında, naylon fatura ile hayali ihracat yaptığı iddiaları ortaya atıldı. Eylül 1998’de “yasa dışı yollardan yurtdışına para kaçıracağı” iddiasıyla gözaltına alındı. Sevk edildiği Beykoz Cumhuriyet Savcılığı’nca serbest bırakılan Aslıtürk, Şişli Belediyesi’nde yolsuzluk yaptığı iddialarıyla gündeme gelen eşi Gülay Çokay ile 1998 yılında yurtdışına çıktı.
Gülay Çokay, avukatı aracılığıyla 5 Eylül 2001’de Şişli Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak “şiddetli geçimsizlik” nedeniyle boşanma davası açtı. Mahkeme 4 Ekim 2001’de çiftin boşanmasına karar verdi.
Mart 2011’de İngiltere’den Türkiye’ye gönderilen Aslıtürk, İstanbul’da çıkarıldığı adliyede iade şartı gereği tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Yaz aşkı

Neslişah Alkoçlar, Merve Hasman gibi sosyetik güzellerle yaşadığı aşklarla gündeme gelen Berk Suyabatmaz, hafta sonu yeni sevgilisi Tuğçe Postoğlu ile Çeşme’deydi. Sevgililer, Gökhan Çarmıklı’nın sahibi olduğu 7800 Residence’ın plajında deniz ve güneşin tadını çıkardı.

Küs ikizler eğlencede

Çapkın işadamı Murat Özvardar, İzmirli ikizler Esra ve Berna Özkan ile aynı anda flört ederek ortalığı karıştırmış, ben de yaşananları “İkiz skandal” başlığıyla sayfama taşımıştım. Gündeme bomba gibi düşen olay sonrasında Esra Özkan ile Murat Özvardar iddiaları yalanlamış, ancak sunucu Korcan Karar eşi Berna Özkan’dan boşanmıştı. Uzun zamandır küs olan Esra ve Berna Özkan, önceki gün Çeşme’de ayrı ayrı yerlerde eğlenirken görüntülendi.

Alaçatı’da beyaz gece

Özel partilerin yaratıcısı DJ Cüneyt Kurt’un geleneksel hale getirdiği “White Night Party”, Emre Ergani ve Gökhan Çarmıklı’nın sahibi olduğu Alaçatı’daki Bobou Beach’de yapıldı. DJ Tarkan ve DJ Katipzade’nin de performans sergilediği partide eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Haberin Devamı

Babasız tatil

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören, çocukları Erdoğan ve Yelda ile tatil yaptığı Çeşme’de görüntülendi. İşlerinin yoğunluğundan dolayı Yıldırım Demirören’in katılamadığı tatilde denize girip güneşlenen Revna Demirören, çocuklarıyla mutlu bir aile tablosu çizdi.

Arap bacı

Teodem Deri’nin sahibi Teoman Demir’in kızı Hande Acar, boşandığı Erdinç Acar’la geçen yıl yeniden evlenmiş ve ikinci çocuğunu dünyaya getirmişti. Hande Acar’ı önceki gün Nişantaşı’nda gördüm. Genç kızlığından bu yana tanıdığım Acar’ı selam vermese neredeyse tanıyamıyordum. Christian Louboutin mağazasında ayakkabı bakan Acar, silikonlu dudakları ve büyük küpeleriyle ‘Arap bacı’ gibi görünüyordu!

Yazarın Tüm Yazıları