Tatilciler bayram edecek

Kenan Doğulu, yarın akşam Bodrum’daki Fuga Tatil Köyü’nde konser verecek.

Dostluğunun yıllar öncesine dayandığı Fuga’nın sahibi Volkan Büyükhanlı’yı kıramayıp tatil köyünde sahneye çıkmayı kabul eden Doğulu, 19 Mayıs tatili nedeniyle Bodrum’a akın eden pek çok kişiye şarkılarını armağan edecek...

Tercihleri Akmerkez

İ
nci Hanım’a geçtiğimiz günlerde Akmerkez’de rastladım. Yıllardır taviz vermediği şıklığını koruyan İnci Hanım, Erol Bey’le dolaşıyor, gardırobu için yeni parçalar satın alıyordu.

Yabancılardan şaşmıyor

İlker Mengi, ilk evliliğini Larissa adlı Rus güzelle yapmıştı. Onunla evliliğini iki yıl sürdürebilen Mengi, boşanma sonrası da yabancı uyruklu güzellerden uzak kalmadı. Şimdilerde Katia adlı Ukraynalı bir güzelle beraber olan işadamı, önceki gece sevgilisiyle Ortaköy Anjelique’te eğlendi.

İstanbul’u tercih etti

Tatili özleyenler için 19 Mayıs bulunmaz fırsat oldu. Dört günlük resmi tatili duyar duymaz pek çok kişi Antalya ve Bodrum rezervasyonlarını yaptırdı. Kalabalık güneye akın ederken, onlara uymayıp sakin İstanbul günlerinin tadını çıkarmayı tercih edenler de oldu. Geçtiğimiz akşam tek başına Anjelique’ten çıkarken rastladığım Melissa Eliyeşil de işte onlardan biri... Eliyeşil, dört günlük tatilde İstanbul’da kalacağını, Bodrum’un tadını ise havalar iyice ısındıktan sonra çıkaracağını söyledi.

Ortaköy keyfi

Siren Ertan ile sevgilisi Gökhan Çarmıklı, önceki akşam Ortaköy’deki Anjelique’te baş başa yemek yedi. Sezonu daha birkaç gün önce açan mekanı ziyaret etmekte zaman kaybetmeyen sevgililer, ne kadar sıkı Anjelique müdavimi olduklarını böylece kanıtlamış oldu. Ertan ile Çarmıklı, çıkışta ise yenilenen dekorasyon ve mönüden çok memnun kaldıklarını söylemeden de geçemedi.

İstanbul’da tatil yapabilirsiniz

2004 yaz başında Tuzla’da açılan ve 5 bin metrekare arazi içinde hizmet veren Dodo İstanbul Sea Club, su sporları, kids club, health club ile güvenli eğlence ile dinlenceyi bir arada sunmaya devam ediyor. Uygun fiyat politikası, kaliteli servisi ve konumu ile kısa sürede yıldızı parlayan merkez, 2005 sezonunu da önceki gün açtı. Meraklılarına duyurulur...

Bir muhafız daha

Dünyanın en büyük alkollü içki firmalarından Allied Domecq’in Türkiye Genel Müdürü Selçuk Tümay, İskoç viski endüstrisi tarafından kurulan ‘The Keepers of the Quaich’e (Kadehin Muhafızları Kulübü) 18 Nisan tarihinde İskoçya’da düzenlenen bir törenle kabul edildi.

IKEA turları sürüyor

İsveç’in dünyaca ünlü mobilya ve ev aksesuvarları firması IKEA, 5 Mayıs’ta İstanbul’da açtığı devasa alışveriş merkeziyle sonunda Türk müşterileriyle buluştu. Birçok insanın merakına yenik düşüp akın ettiği, kapısında uzun kuyruklar oluşan merkezi dolaşanlar kervanına haftalar sonra ben de katıldım. Ümraniye’de 50 bin metrekarelik alana kurulan IKEA’yı gezerken de Bodrum’daki Fuga Tatil Köyü’nün genç patronu Volkan Büyükhanlı ile karşılaştım. Mobilyaları birer birer inceleyen Büyükhanlı, belli ki otelin eksiklerini buradan karşılamayı düşünüyordu.

Boğaz’da brunch keyfi

Emirgan’daki Konak Restaurant, cumartesi-pazar günleri 10:00-14:00 arasında, muhteşem Boğaz manzarasına karşı brunch servisine başladı. Yaklaşık 70 çeşitten oluşan zengin brunch mönüsünde ne ararsanız var. Kişi başı 35 milyon olan böyle bir brunch keyfi yapmak isteyenler için adres: Sakıp Sabancı Cad. No: 23-25 Emirgan... Tel: (0212) 323 65 00

Önce alışveriş sonra sinema

Okan Bayülgen, Faslı sevgilisi Kahansa ile önceki gün Akmerkez’deydi. Sevgilisiyle alışverişe çıkan ünlü şovmen, kendisine tek bir iğne bile almazken sempatik güzel için çok sayıda ürün beğendi. Bu yorucu tur sonunda bir cafe’de oturup karınlarını doyuran çift, ardından da 18.30 seansına sinemaya girdi.

Güneyin son gözdesi

Bodrum Gündoğan Koyu-Kızılburun Mevkii’ndeki Farilya Residence Evleri’nin üçüncü kısmı satışa sunuldu. Süper lüks evlerden oluşan sitesinde bir de Fransız restoranı açan Yavuz Demir, Tunus’tan getirttiği aşçısının maharetlerini anlatmakla bitiremiyor. Duyduğume göre Yavuz Bey, eşi Anna Demir’den de bu yemeklerin nasıl yapıldığını öğrenmesini istemiş. Çünkü Yavuz Bey, evinde de bu yemeklerden yapılmasını istiyormuş...

Siftah yaptılar

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nun yanındaki Balkon 15, geçtiğimiz gün sezonu açtı. İstanbul’daki yazlık mekanlar arasında farklı bir yeri olan Balkon 15’in müdavimlerinden Buket-Hayrettin Taşdelen de zaman kaybetmeden soluğu orada aldı. Çift, önceki akşam burada baş başa yemek yedi.
Yazarın Tüm Yazıları