Tarkan röportajına kendi ekibi ‘sahte’ dedi

Şimdi ortada beş sayfalık bir röportaj var. Haftalık Dergisi’nden Ali Kemal Erdem, Tarkan’la telefonda röportaj yapmış. Şahane bir iş.

Ama derginin yayınlandığı gün telefonda konuştuğum Tarkan’ın basın danışmanı Sevtap Küçükkaralar, ‘Yok böyle bir röportaj, biz de şaşırdık’ diyor. ‘Nasıl yani?’ diyorum, ‘Konuşan Tarkan değil mi? O değilse kim?’

Araştıracaklarını söylüyor Sevtap. Sonra Haftalık’tan Ali Kemal Erdem’i arıyorum. Ünlü şarkıcının kendisini ‘Tarkan’ın şarkılarını hack’leyen kişi’ haberi üzerine aradığını, hacker’ın numarasını istediğini söylüyor. Sonradan röportaja dönüşmüş bu konuşma.

Erdem, Tarkan’ın ekibine ses kaydını dinlettiklerini söylüyor. Gerekirse kasetin adli tıbba verilip gerçeğin kanıtlanabileceğini de.

Tarkan’ın ekibi ise dün yaptıkları yazılı açıklamada ‘Haftalık’taki röportaj Tarkan’a ait değildir. Derginin elinde olduğu söylenen kayıttaki ses de öyle’ diyor. Gazeteci de haklı olarak ‘Elimde ses kaydı var, analiz ettirelim.’

Herhalde böylesi, basın tarihinde bir ilk.

Gerçekten birisi Tarkan’ın sesini taklit edip röportaj vermiş olabilir mi?

Bekleyip göreceğiz ne olacağını...

Yonca Evcimik’i ‘Ben Tarkan’ diye arayan kim?

Bu da son dakika haberi: Meğer Yonca Evcimik’le de üç ay boyunca birisi Tarkan olduğunu söyleyerek muhabbet etmiş! Evcimik’in sonradan duruma aydığı söyleniyor Tarkan’ın ekibi tarafından.

Hakikaten ne oluyor yahu? Piyasada sahte Tarkan sesleri mi dolaşıyor?

Bu arada internette Tarkan’ın yeni bir şarkısı daha dolaşıyor ya, ismi ‘Karagözler’, onun da sahte olduğu söyleniyor.

Bunca karışıklığa, Tarkan Amerika’dan dönsün de, suretini bir göstersin, ses versin diyorum...

‘Heyecanlı’ maillere buyrun

Pazartesi günkü yazıda ‘Son günlerde hiçbir şey beni heyecanlandırmıyor. Ne bir film, ne bir şarkı. Ey okur, sizi heyecanlandıran ne varsa mail atın, feyz alalım’ demiştim. İşte, memlekete düşen ilk kar gibi, mail kutusuna düşen ilk ‘heyecanlı’ maillerden bazıları...

AHMET ALTAN, MADONNA VE İLK KAR

Bugün Ankara’ya ilk kar düştü. Yıllar sonra anne baba evinde, büyüdüğüm odanın penceresinden bunu görmek, babamın sıktığı greyfurt suyunu manyak bir spor seansından sonra yudumlamak, Cihan Okuyucu’nun ‘Divan Edebiyatı Estetiği’ni ve Ahmet Altan’ın ‘En Uzun Gece’sini okumak. Yani hayatın ta kendisi beni heyecanlandırıyor.

Ne demek istediğimi bugünlerde en iyi ifade eden şarkı da, Madonna’nın hani ‘Time passes so slowly for those who wait’ dediği şarkısı. Hele şimdi ellisine gelmiş o güzelim haliyle çılgınlar gibi dans ettiği videosu insanın içini kıpır kıpır yapıyor.

(Didem Z.)

JAY JAY JOHANSON VE EVLİLİK

Etrafımdaki çoğu insan coşkularını kaybetmiş, rutin hayatlarının içinde siyah beyaz yaşıyorlar, renk sıfır. Yakınlarım için kendimce bir şeyler yapıyorum. Coşku bulaştırmayı seviyorum çünkü. Sanırım siz de bunu yapmak istediniz. Ve çok iyi yaptınız.

n Son zamanlarda beni en çok heyecanlandıran Jay Jay Johanson’ın yeni albümü ‘Rush.’ 10 Aralık’ta Yeni Melek’te konseri var. Kesin gideceğim. Çok hoş bir sesi var. Sıradan bir müzisyen değil.

n Dijital fotoğraf makinesi bir kenara, yeni tab edilmiş fotoğraflarla dolu zarfı açıp bakmak çok heyecan verici. Çektirdiğin ana dönmek, yorumlar yapmak.

n Nişanlanalı bir hafta oldu. Evleneceğim için çok heyecanlıyım. Sevgilim her aradığında heyecanlanıyorum. İçimde minik kalp krizleri yaşanıyor!

n Robert De Niro’nun rol aldığı ‘Saklambaç’ filminde çok heyecanlandım. Hop oturdum, hop kalktım.

(Aslı Güzel)

ARA KAFE, DEPECHE MODE VE TESTERE 2

Ara Kafe ve Lebiderya klasik ama kesinlikle heyecan verici. Albüm olarak Depeche Mode ‘Precious’, James Blunt ‘You Are Beatiful’, Simply Red ‘Perfect Love...’ Ve her dem Sezen Aksu şarkıları. Ayrıca ‘Testere 2!’ (kan görmeye dayananlara tavsiyem)

(Selma Sönmez)

MEHMET GÜNSÜR, BADEM, RAKILI FASIL

Henüz vizyona girmemiş olan ‘Da Vinci Şifresi’ beni inanılmaz heyecanlandırıyor.

Badem grubunun şarkısını severek dinliyorum. Ha heyecanlanıyor muyum? Çok değil.

Televizyonda ‘Beyaz Gelincik’ beni heyecanlandırıyor. Tek nedeni Mehmet Günsür.

Gece hayatında ise rakı-fasıl daha çok ilgimi çekiyor.

(Müge Duman)
Yazarın Tüm Yazıları