T’si büyük

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti açılış kutlamaları, geçtiğimiz cumartesi akşamı start aldı.

Haberin Devamı

O akşam sahneye çıkanlardan biri de Tarkan’dı. Taksim’de konser veren ve soğuk havaya rağmen konser alanını dolduran Tarkan, arkasında “ısTanbul” yazan deri montuyla sahneye çıktı. şarkıcı, bu konseri için modacısına özel olarak hazırlattığı montunda, “T” harfinin büyük yazılmasını istedi.

Zaman Köprüleri


Bedri Baykam, “4-D” adını verdiği eserlerini, son bir yılda ıstanbul’un yanı sıra Monaco, Berkeley, Berlin ve Londra’da sergiledi. Baykam, 4-D işlerinin en yeni örneklerini ise 23 Ocak’ta ıstanbullu sanatseverlerin beğenisine sunacak. Piramid Sanat’ta ziyarete açılacak “Zaman Köprüleri” adlı sergi, 28 şubat’a kadar açık kalacak.

Dahil Olma Projesi

İstanbul Fashion Week (IFD), 3-6 şubat günleri arasında ikinci kez gerçekleştirilecek. Modacı Bahar Korçan, moda haftasında 2010 kış koleksiyonunu tanıtacak. Her koleksiyonunu bir felsefe üzerine oluşturan modacı Korçan, 5 şubat Cuma akşamı tanıtacağı tasarımlarını “Dahil Olma Projesi” olarak adlandırıyor. Korçan, her koleksiyonunda olduğu gibi yine doğal dokulara yer verdiğini söylüyor.


Demet kınayı yaktı

Haberin Devamı

Önder Bekensir’le evlenmeye hazırlanan Demet Akalın, önceki gece Al Jamal’de kına gecesi yaptı.

Yarın akşam Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenecek düğün töreni ile Önder Bekensir’le evlenecek olan Demet Akalın, kına gecesini önceki gece yaptı. Al Jamal’deki geceye, Alişan, Hande Yener, Yıldız Tilbe gibi ünlü isimlerin yanı sıra Akalın’ın kız arkadaşları katıldı. Müstakbel kayınvalidesi şebnem Hanım’ın iki adet beşibiryerde taktığı ünlü şarkıcı, “Yüksek Yüksek Tepelere” türküsü söylenirken gözyaşlarını tutamadı. “Bir tek Bengü’ye düğün davetiyesi yollamadım” diyen Akalın, düğün arabasının ise eski model bir Chevrolet olacağını söyledi. Akalın’la kısa bir süre önce barışan Hande Yener’in, eline kınayla sevgilisi Kadir Doğulu’nun baş harfini yazdırdığı dikkatten kaçmadı.

Süper star Uludağ’da

Üniversiteler arası gençlik festivali Winterfest, bu yıl 24-28 Ocak ve 7-11 şubat tarihlerinde Uludağ’da gerçekleşecek. 14’üncüsü düzenlenen festivalde üniversiteliler, Ajda Pekkan, Hüseyin Karadayı, Murat Dalkılıç, Bengü, Fatman Scoop, Göksel ve Sidekick ile müzik ve eğlenceye doyacak. Yıllar sonra ilk kez Uludağ’da sahne alacak olan Ajda Pekkan’ın konser biletlerinin şimdiden tükendiğini belirteyim.

Sergide buluştular

Haberin Devamı

Küratörlüğünü Denizhan Özer’in üstlendiği “Genç Ustalar-Usta Gençler” adlı resim sergisi, Akatlar’daki Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde ziyarete açıldı. Açılışını Beşiktaş Belediye Başkanı ısmail Ünal’ın yaptığı sergide, Nebahat Karyağdı’nın “Çocukluk Düşleri-m” adlı resmi, etkinliğin en dikkat çeken eserlerinden biri oldu. “Genç Ustalar-Usta Gençler” sergisini 12 şubat’a kadar görebilirsiniz.

Yeni bir dizi

Bora Gencer ve eşi Hülya Yaman Gencer, 1,5 yaşındaki oğulları Ayaz’la İstinye Park’taydı. Önümüzdeki aydan itibaren TRT’de ekrana geleceğini belirttiğidizide rol aldığı söyleyen Gencer, “1453’ten günümüze uzanan bu dizide  üç dinin temsilcilerinin İstanbul’da gömülü bir Bizans hazinesinin peşine düşmesi işleniyor. Bazı bölümleri Floransa ve Vatikan’da çekildi” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları